Αλλος ένας νεκρός στους δρόμους της Κρήτης

Σε θανατηφόρο κατέληξε το τροχαίο που σημειώθηκε χθες βράδυ λίγο πριν από τις 11 το βράδυ στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές πληροφορίες.
Όπως αναφέρουν οι πηγές ο άνδρας που επέβαινε σε μηχανή και κάτω από άγνωστες συνθήκες ενεπλάκη σε τροχαίο με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του, εν τέλει κατέληξε.
Για τον απεγκλωβισμό του είχε κληθεί η Πυροσβεστική που έσπευσε με 4 οχήματα και 12 άνδρες ενώ ο τραυματίας παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο. Ωστόσο η κατάληξη ήταν άσχημη και ο άνδρας εξέπνευσε.
Ο άτυχος άνδρας που κινούνταν από Γιόφυρο προς Χανιόπορτα, δηλαδή αντίθετα από το Ι.Χ που οδηγούσε η νεαρή, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος. Νεκρός είναι ο Μαρίνος Δ. γεννημένος το 2000.
Δείτε επίσης
- Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Σε 24ωρη παναττική απεργία τα ναυτεργατικά σωματεία την Τρίτη
- Συνέντευξη Τσίπρα στην ΕφΣυν: Τι λέει για νέο κόμμα, παίρνει αποστάσεις από την Αριστερά
- Εφάπαξ: Γιατί δίνονται ψαλιδισμένα και με καθυστέρηση
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσαράς σήμερα Σάββατο 11 Οκτωβρίου
- Νικητής έναντι της Ντουμπάι στο κατάμεστο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός