Αλλος ένας νεκρός στους δρόμους της Κρήτης

Σε θανατηφόρο κατέληξε το τροχαίο που σημειώθηκε χθες βράδυ λίγο πριν από τις 11 το βράδυ στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές πληροφορίες.
Όπως αναφέρουν οι πηγές ο άνδρας που επέβαινε σε μηχανή και κάτω από άγνωστες συνθήκες ενεπλάκη σε τροχαίο με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του, εν τέλει κατέληξε.
Για τον απεγκλωβισμό του είχε κληθεί η Πυροσβεστική που έσπευσε με 4 οχήματα και 12 άνδρες ενώ ο τραυματίας παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο. Ωστόσο η κατάληξη ήταν άσχημη και ο άνδρας εξέπνευσε.
Ο άτυχος άνδρας που κινούνταν από Γιόφυρο προς Χανιόπορτα, δηλαδή αντίθετα από το Ι.Χ που οδηγούσε η νεαρή, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος. Νεκρός είναι ο Μαρίνος Δ. γεννημένος το 2000.
Δείτε επίσης
- Ελληνική Pisa: Τα 618 Δημοτικά-Γυμνάσια που θα πάρουν μέρος στις εξετάσεις την Πέμπτη 22 Μαΐου
- Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα -Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
- Πάγωμα του ΠΔ για την οριοθέτηση οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων ζητά ομόφωνα το ΔΣ της ΚΕΔΕ
- Μεσολογγίτικη Καρυδόπιτα
- Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Ζαρού ζητούν την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ.