Άλλη μια βραδιά θερινού σινεμά στη Φανερωμένη

  19 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Άλλη μια βραδιά θερινού σινεμά στη Φανερωμένη

Απόψε η 7η και προτελευταία προβολή

Σειρά έχει η ξένη ταινία ταινία "Searching",με την προβολή να είναι προγραμματισμένη για τις 9 το βράδυ και την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λίγα λόγια για την ταινία

Υπάρχουν μερικές ταινίες που με βάση το trailer τους και αυτά που έχεις διαβάσει, θες να τις δεις περιμένεις και κάτι καλό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μια από αυτές ήταν και το Searching, που είναι πραγματικά… αθόρυβη ταινία.

Μετά την εξαφάνιση της 16χρονης κόρης του David Kim, μια τοπική έρευνα ξεκινά και ένας ντετέκτιβ αναλαμβάνει την υπόθεση. 37 ώρες αργότερα και χωρίς καμία εξέλιξη στην έρευνα, ο πατέρας αποφασίζει να ψάξει στο μοναδικό μέρος όπου κανείς δεν έχει ψάξει ακόμα, το φορητό υπολογιστή της κόρης του.

Ταινίες όπως το Searching είναι πραγματικά “διαμαντάκια” από εκεί που δεν το περιμένεις και σίγουρα διαφέρουν από την κατηγορία τους. Εστιάζει σε ένα θέμα το οποίο μπορεί να έχουμε δει πολλές φορές, ωστόσο εδώ γίνεται με πολύ καλό τρόπο.

Η ταινία αξίζει να πούμε είναι πως έχει ένα εντυπωσιακό στυλ και γενικότερα να ξεφεύγει από τις κοινότυπες ταινίες του είδους και δίνοντας κάτι πραγματικά πολύ “φρέσκο” και ενδιαφέρον που σίγουρα θα σου μείνει στο μυαλό.

Δείτε το trailer

 

  19 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ