Αλλαγές στην αποκομιδή των απορριμμάτων λόγω εορτών

mesaralive.gr  23 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αλλαγές στην αποκομιδή των απορριμμάτων λόγω εορτών

Μέρες γιορτινές και είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε τον τόπο μας καθαρό!

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Φαιστού προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με τις ημέρες που δεν θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα καλούνται τα νοικοκυριά αλλά και οι επαγγελματίες να είναι προσεχτικοί και στις περιπτώσεις γεμάτων κάδων να κρατούν τα απορρίμματα σε ιδιωτικό χώρο.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Φαιστού αναφέρεται «Αλλαγές στην αποκομιδή απορριμμάτων λόγω γιορτών Ενημερώνουμε τους κάτοικους του Δήμου  Φαιστού ότι ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων :

  • Την Κυριακή 25-12-2016 και την Δευτέρα 26-12-2016 (το Σάββατο 24-12-2016 η αποκομιδή θα γίνει κανονικά ) .
  • Την Κυριακή  01-01-2016 (το Σάββατο 31-12-2016 η αποκομιδή θα γίνει κανονικά ) .
  • Την Παρασκευή 06-01-2016 .

Παρακαλούμε για την συνεργασία σας προκειμένου να διατηρηθούν καθαροί οι κοινόχρηστοι χώροι των οικισμό μας κατά τις μέρες αυτές .

 

Ειδικότερα σας επισημαίνουμε ότι :

  • Τα απορρίμματα των νοικοκυριών θα πρέπει να τοποθετούνται στον κάδο καλά συσκευασμένα μέσα στις σακούλες των απορριμμάτων και μόνο εφόσον υπάρχει επαρκής χώρος στον κάδο . Σε περίπτωση που ο κάδος είναι πλήρης ο κάτοχος των απορριμμάτων υποχρεούται να διατηρεί προσωρινά τα απορρίμματα του στον ιδιωτικό του χώρο και να τα μεταφέρει στα σημεία αποκομιδής το πολύ μία ώρα πριν περάσει το συνεργείο καθαριότητας του Δήμου (Αρ. 4 Κανονισμού Καθαριότητας ).
  • Οι επαγγελματίες οι οποίοι παράγουν μεγάλες ποσότητες χαρτοκιβωτίων παρακαλούνται να μην τα τοποθετούν τους κάδους κατά τις  παραπάνω ημέρες καθώς και την προηγούμενη των ημερών αυτών , εφόσον έχει ήδη περάσει το απορριμματοφόρο ,  αλλά να τα διαλύουν και να τα διατηρούν στον ιδιωτικό χώρο προσωρινής αποθήκευσης της επιχείρησής τους μέχρι την επανέναρξη του προγράμματος αποκομιδής .     

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας .

Καλές γιορτές με υγεία και ποιότητα ζωής .

Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Φαιστού».

 

mesaralive.gr  23 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα