Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Μανώλη Γαρεφαλάκη

  23 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Μανώλη Γαρεφαλάκη

Λίγα 24ωρα μετά από το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Γαρεφαλάκη, που αποτελούσε ένα από τα εξαίρετα μέλη της  Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ» και ο πονος ειναι ανείπωτος στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποιο «έφυγε» ο Μανώλης Γαρεφαλάκης, ο πιλότος που «έσκιζε» τους αιθέρες και έκανε υπερήφανους τους συμπολίτες του.

Έτσι, όπως είναι λογικό αναβάλλονται σε ένδειξη πενθους όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Χαρακτηριστική η περίπτωση του Πολιτιστικού Συλλογου Πολυθέας Πεδιάδας.

Ο σύλλογος αποφάσισε ομόφωνα την ακύρωση των καθιερωμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων, που ήταν προγραμματισμένες για τις 15 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου (ρακοβραδιά) ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού για την την απώλεια του Σμηναγού (Ι)   Μανώλη Γαρεφαλάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά!

«Ο Μανώλης ήταν με πολλούς από εμάς φίλος, συμμαθητής, συγγενής, συγχωριανός αλλά πάνω απ’ όλα ήταν ένα νέο παιδί που χάθηκε τόσο άδικα!
Ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος συνάνθρωπός μας που χάνει τη ζωή του τόσο νωρίς!
Όπως προστατεύσαμε τους εαυτούς μας εδώ και 3 μήνες από τη πανδημία παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ας τους προστατεύουμε με την ίδια ευλάβεια και συνέπεια όταν οδηγούμε οποιοδήποτε όχημα! Φοράμε πάντα ζώνη και κράνος και τηρούμε στο ακέραιο τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας!
Σαν σύλλογος ευχόμαστε στην οικογένεια του τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια!»

Ο 33χρονος ήταν το θύμα του τροχαίου που σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα στα Χανιά, στη λεωφόρο Σούδας. Ο χαμός του έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» ανάμεσα στους συναδέλφους του και φυσικά στην οικογένεια και τους φίλους του. 

Το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες που ακόμη διερευνώνται, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος προσπάθησε να αποφύγει μία άλλη μηχανή, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε σε σιδερένιο φράχτη. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, παρέλαβε τον 33χρονο, όμως ήταν ήδη αργά…

 

newshub.gr

 

  23 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα