
Από το απόγευμα του Σαββάτου πυροσβεστική και ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκαν και τον αναζητούσαν, ωστόσο ο ίδιος κινούνταν διαρκώς.
Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής έλαβε τέλοςη 24ωρη και πλέον περιπέτεια του 63χρονου τουρίστα που αγνοείτο από το Σάββατο στην περιοχή των Σφακίων, στα Χανιά. Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος έφτασε κοντά στις Βρύσσες και εκεί τον βρήκαν οι διασώστες
Υπενθυμίζεται ότι άνδρας που αρχικά διέσχιζε το μονοπάτι Ε4, βγήκε από αυτό με αποτέλεσμα να χάσει τον προσανατολισμό του στην περιοχή Ασκύφου. Από το απόγευμα του Σαββάτου πυροσβεστική και ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκαν και τον αναζητούσαν, ωστόσο ο ίδιος κινούνταν διαρκώς.
Στην έρευνα κλήθηκε να συνδράμει ελικόπτερο το οποίο και σηκώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, ωστόσο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, γύρισε πίσω.
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Ευημερία: Πόσο ικανοποιημένοι είμαστε με τη ζωή μας; Διευρύνεται το χάσμα Βορρά-Νότου
- Σεισμός 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία: Στη Χαβάη και την Αλάσκα τα πρώτα κύματα τσουνάμι
- Νετανιάχου: Δεν υπάρχει λιμός στη Γάζα, είναι fake news
- Γιατί η συμφωνία ΗΠΑ - ΕΕ προκάλεσε ανακούφιση αλλά όχι πανηγυρισμούς
- Τραμπ: Οι μετανάστες και οι... ανεμογεννήτριες καταστρέφουν την Ευρώπη