Ο άτυχος εργάτης "χτυπήθηκε" από τα 20.000 βολτ όταν η πρέσα της μπετονιέρας ακούμπησε τα ηλεκτροφόρα καλώδια του δίκτυου.
Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του 40χρονου εργάτη από την Αλβανία που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αφού "χτυπήθηκε" από ρεύμα κατά τη διάρκεια εργασιών στην περιοχή της Ανάληψης.
Ο 40χρονος πατέρας τριών παιδιών σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρις χτυπήθηκε από τα 20.000 βολτ όταν η πρέσα της μπετονιέρας ακούμπησε τα ηλεκτροφόρα καλώδια του δίκτυου.
Ο άτυχος εργάτης που υπέστη ηλεκτροπληξία κατηύθυνε με τα χέρια το στόμιο της πρέσας προκειμένου το μπετόν να πέφτει ομοιόμορφα. Από το ΕΚΗ γίνεται λόγος για ένα ολέθριο λάθος, εξαιτίας του οποίου χαροπαλεύει ο άτυχος άνδρας.
Στο χώρο του εργατικού ατυχήματος έσπευσαν αστυνομικοί, μέλη του συνδικάτου οικοδόμων και η επιθεώρηση εργασίας προκειμένου να καταγράψουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κεραυνοβολήθηκε ο άτυχος εργαζόμενος.
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Ο Πιερρακάκης ένας από τους βασικούς διεκδικητές για την προεδρία του Eurogroup
- Μισθολογική ανισότητα: στην ΕΕ Οι γυναίκες θα δουλέψουν «δωρεάν» από τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς
- Νέες αποκαλύψεις από την υπόθεση Έπσταϊν: Τι αναφέρουν e-mails για τη Ρωσία και τον Τραμπ
- Αυξάνεται παγκοσμίως η ζήτηση για ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές
- Μπ. Νετανιάχου: Ο πόλεμος με τους αντιπάλους του Ισραήλ στην περιοχή δεν τέλειωσε
Σχετικά άρθρα
- Επίδομα θέρμανσης και στο ρεύμα: Ποιοι οι δικαιούχοι – Τα νέα τιμολόγια από το 2024
- Ρεύμα: Αυξήσεις-φωτιά έως και 88% στα τιμολόγια Νοεμβρίου
- Η συσκευή που καίει το περισσότερο ρεύμα στο σπίτι
- Οι λόγοι που ακριβαίνει το ρεύμα στην Ευρώπη
- Ενημέρωση για τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση οικισμώντου Δήμου Γόρτυνας





