Αγιασμός στην Αθλητική Λέσχη Μεσαράς

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε και φέτος την αγωνιστική χρονιά της η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς.
Ο αγιασμός τελέστηκε όπως κάθε χρόνο, από τον πατήρ Στυλιανό Σμαραγδάκη εφημέριο στην Πόμπια και από τον πατήρ Νεκτάριο Γουρλεμάκη πατέρα τριών αθλητών του σωματείου.
Στον αγιασμό παρών έδωσαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καμπουράκης Λάμπρος, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πόμπιας και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας κ. Φουστανάκης Γιώργος αθλητές του συλλόγου και πλήθος γονέων.
Μετά το πέρας του αγιασμού ακολούθησε κέρασμα από τους γονείς των αθλητών που είχαν φροντίσει να στολίσουν με πολλά εδέσματα την "πρώτη" της φετινής σαιζόν.
Το Δ.Σ. της Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ εύχεται καλή σχολική και αγωνιστική χρονιά στους αθλητές-μαθητές-φοιτητές του σωματείου και στα μέλη του και γονείς, υγεία και δύναμη ώστε η φετινή χρονιά να είναι ίδια και καλύτερη από την προηγούμενη.
Δείτε επίσης
- Euroleague: Στην κορυφαία πεντάδα Ναν και Βεζένκοφ
- Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών και οι ημερομηνίες των αγώνων
- Επιτυχημένος ο 28ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου & Πεζοπορίας Κουδουμά
- Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός Νίκησε 1-0 την ΑΕΚ και κατέκτησε το 48ο πρωτάθλημα στην ιστορία τoυ
- Euroleague: Εκλεισε με νίκη και περιμένει...Εφες ο ΠΑΟ (HL)
Σχετικά άρθρα
- Επιτυχιών συνέχεια για την Α.Λ Μεσαράς!
- Σπουδαία διάκριση για νεαρή ξιφομάχο της Α.Λ Μεσαράς
- Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων ο Μεσαρίτης Ξιφομάχος Θοδωρής Τσακιράκης
- Ετήσια Γενική Συνέλευση αύριο στην Αθλητική Λέσχη Μεσαράς
- 7η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις γυναίκες της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς.