6 πετράδια που αξίζει να βάλεις στο σπίτι σου.

mesaralive.gr  26 April, 2015 ΚΟΣΜΟΣΥΓΕΙΑ
6 πετράδια που αξίζει να βάλεις στο σπίτι σου.

Κρύσταλλα, πετράδια, λίθοι. Μικρές ομορφιές που μπορούν να δώσουν μια διαφορετική διακοσμητική πινελιά στο χώρο σου. Πες ναι και βρες ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει. Κι αν θες να το πας και ένα βήμα παραπάνω, ασχολήσου με τις θεωρίες που υπάρχουν πίσω από το κάθε ένα αυτό μικρό θαύμα. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πίστευαν ότιι ξεμπλοκάρουν τη ψυχή και το σώμα ενώ όπως πολύ καλά ξέρεις το Feng Shui τα έχει αναγάγει όλα αυτά σε επιστήμη.

Τυρκουάζ ή Καλλαϊτης για το τραπέζι δίπλα στο παράθυρο

Από τα αρχαία χρόνια, θεωρούταν ένα κρύσταλλο που προσφέρει προστασία από την αρνητική ενέργεια, προάγει το αίσθημα της αγάπης και φέρνει καλή τύχη. Αν το τοποθετήσεις κάπου στο σπίτι και δεν επιλέξεις να το βάλεις στο λαιμό, φρόντισε να το βλέπει ήλιος γιατί έτσι λειτουργεί καλύτερα.

Κιτρίνης για το σαλόνι

Λαμπερό πετράδι που τι άλλο συμβολίζει; Τις θετικές σκέψεις, την αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής. Προσελκύει πλούτο και φέρνει καλή τύχη. Ιδανική επιλογή για το σαλόνι σου.

Σελεστίτης για την κρεβατοκάμαρα

Αν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, δοκίμασε να βάλεις σελεστίτη στην κρεβατοκάμαρα σου. Απομακρύνει το άγχος και βοηθάει στον καλό ύπνο.

Αβεντουρίνης για την κουζίνα

Από όλες τις ιδιότητες που θεωρείται ότι έχει αυτή η πράσινη ομορφιά, εμείς εστιάσαμε στο ότι απομακρύνει την χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και στην κουζίνα εδώ που τα λέμε πραγματικά δεν την χρειάζεσαι. Αισιοδοξία για να βγει καλά η συνταγή!

Διάφανος χαλαζίας για το μπάνιο

Μπορείς να περνάς πολλές ώρες χαζεύοντας τις αντανακλάσεις του φωτός στον χαλαζία. Άπειρα ουράνια τόξα στην επιφάνεια του! Από παλιά χρησιμοποιείται για να φέρει διαύγεια και ισορροπία στο σώμα. Θα μπορούσες να τον τοποθετήσεις στο χώρο όπου χαλαρώνεις. Γέμισμα μπανιέρας και ο χαλαζίας να παίζει με τους υδρατμούς! Καθόλου άσχημο.

Αιματίτης για το γραφείο

Υπέροχο πετράδι και μόνο εμφανισιακά να το κοιτάξεις. Στο εσωτερικό του, έχει βαθύ κόκκινο χρώμα. Ίσως να μη το διαπιστώσεις ποτέ, γιατί σπάει δύσκολα. Αν το βάλεις στο χώρο σου, θα σου ανοίξει η όρεξη να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Μήπως να τον έβαζες στο γραφείο σου;

Πηγή:ladylike.gr

 

mesaralive.gr  26 April, 2015 ΚΟΣΜΟΣΥΓΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα