25η Μαρτίου: Η μεγαλύτερη γαλανόλευκη κυματίζει στο Ηράκλειο Κρήτης [εικόνες & βίντεο]
![25η Μαρτίου: Η μεγαλύτερη γαλανόλευκη κυματίζει στο Ηράκλειο Κρήτης [εικόνες & βίντεο]](/images/made/images/uploads/posts/sim708_708_320_76.jpeg)
Φωτογραφία: ekriti.gr
Το ρεκόρ της μεγαλύτερης ελληνικής σημαίας στην χώρα μας έσπασε το Ηράκλειο της Κρήτη, καθώς έξω από το Λιμεναρχείο υψώθηκε η Γαλανόλευκη, με συνολικό εμβαδόν 1.200 τ.μ.
Η έπαρση της σημαίας έγινε ανήμερα της 25ης Μαρτίου με πρωτοβουλία του ΙΙΕΚ KAPPA STUDIES, του ομίλου Kappa Foods και της οικογένειας Καλαθάκη.

Η ανακοίνωση τους αναφέρει:
«Για τη συμβολική αυτή πράξη ενότητος και υπερηφάνειας του ελληνικού δοκιμαζόμενου Έθνους, καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, να συμβάλλουν του έργου, με όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη νόμιμη, ασφαλή και λαμπρή διεξαγωγή της σημαντικής αυτής στιγμής για όλους τους Κρητικούς».


Ακόμα μία μεγάλη σημαία (745,5 τ.μ.) είχε στηθεί στον Καραβόλα Ηρακλείου ανήμερα του Αγίου Μηνά, στις 11/11/2016 από τον δύτη Μανώλη Βουτσαλά, για τον εορτασμό του πολιούχου.

iefimerida.gr
Δείτε επίσης
- Πάπας Φραγκίσκος: Ηχούν πένθιμα οι καμπάνες στη Ρώμη-Xιλιάδες πιστοί στο Βατικανό
- Ουκρανία: Θα υποχωρήσει για την Κριμαία ο Ζελένσκι; – Η στάση των ΗΠΑ, οι απαιτήσεις της Ρωσίας
- Τέσσερα τουρκογενή κράτη αναγνώρισαν την Κύπρο- έντονη αντίδραση Τουρκίας
- Κωνσταντινούπολη: «Σεισμός πάνω από 7 Ρίχτερ θα επηρεάσει και την Ελλάδα»
- Σε ελεύθερη πτώση η δημοτικότητα του Τραμπ
Σχετικά άρθρα
- Ηράκλειο: Εσπευσμένα στις Βούτες ο Λέκκας μετά τις ανεξήγητες ρηγματώσεις σε σπίτια και δρόμους
- Ευλογιά προβάτων: Το ύποπτο κρούσμα στο Ηράκλειο, τα μέτρα και οι φόβοι
- Επενδυτικό σχέδιο εκατομμυρίων στο λιμάνι του Ηρακλείου
- Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θέλει καθαρή λύση στην ηγεσία της
- Ισχυρός σεισμός στην Αστυπάλαια- αισθητός και στη Μεσαρά