22,23 και 24 Ιουνίου 2018 το «Matala Beach Festival»

  30 November, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
22,23 και 24 Ιουνίου 2018 το «Matala Beach Festival»

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του Χειμώνα, ωστόσο ο Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης Ματάλων και οι άνθρωποί του συνεχίζουν την προετοιμασία για ακόμα ένα μεγαλειώδες «Matala Beach Festival»!

Χθες οι διοργανωτές ανακοίνωσαν επίσημα μέσα από την σελίδα του Φεστιβάλ τις ημερομηνίες για το  Matala Beach Festival 2018!!!

Και επισήμως το ραντεβού για φέτος δίνεται στις 22,23 και 24 Ιουνίου 2018 και ήδη οι funs άρχισαν τον προγραμματισμό τους ώστε να βρεθούν στην Κρήτη και στα όμορφα Μάταλα για ένα αξέχαστο τριήμερο. Το Φεστιβάλ και τα Μάταλα αποτελούν κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν ξέγνοιαστα, να διασκεδάσουν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να νιώσουν αυτή τη μοναδική ελευθερία με ασφάλεια, στο μέρος όπου έζησαν για πολλά χρόνια οι “χίπις”, με την αγάπη του κόσμου να είναι εκείνη που στηρίζει το θεσμό αυτό εδώ και επτά συνεχόμενα χρόνια.  Άνθρωποι όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο έρχονται στα Μάταλα για να ζήσουν ένα μοναδικό τριήμερο, ένα τριήμερο πλάι στις περίφημες εκείνες σπηλιές του έρωτα και δίπλα στη θάλασσα, με το χρόνο να γυρίζει πίσω, μακριά από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας.

Ραντεβού στις 22,23 και 24 Ιούνιου στα Μάταλα.

 

  30 November, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα