2018: Πέμπτος νεκρός στους δρόμους της Κρήτης - Νεκρός μοτοσυκλετιστής

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη  21 January, 2018 ΚΟΣΜΟΣ
2018: Πέμπτος νεκρός στους δρόμους της Κρήτης - Νεκρός μοτοσυκλετιστής

Με αίμα βάφτηκε μια ακόμη Κυριακή η άσφαλτος της Κρήτης.

Νεαρός μοτοσυκλετιστής, περίπου 25 ετών σύμφωνα με τις πληροφορίες,  μετά τις 5 τα ξημερώματα,  έχασε τη ζωή του όταν το όχημα που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του επί της εθνικής οδού Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου μετά τις Λίμνες.

Ο ίδιος τραυματίστηκε θανάσιμα και όταν έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ήταν ήδη αργά.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία - νεκροτομή, ενώ τα αίτια της τραγικής πτώσης έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η Αστυνομία.

Πλέον οι νεκροί στην άσφαλτο του νησιού μας από αρχές του έτους μέχρι και σήμερα έχουν ανέλθει στους 5, εκ των οποίων οι 3 "εφυγαν" στο πολύνεκρο τροχαίο της Αγίας Πελαγίας στο νομό Ηρακλείου και δύο σε δυστυχήματα στο νομό Λασιθίου.

287 οι νεκροί στην Κρήτη σε διάστημα 5 ετών

Και όλα τα παραπάνω ενώ η Κρήτη εξακολουθεί να παραμένει μουδιασμένο από τα αλλεπάλληλα τροχαία που σημειώνονται στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο με τραγικές συνέπειες για τους εμπλεκόμενους οδηγούς.

Οι  δρόμοι της Κρήτης και με επίσημα στοιχεία είναι από τους πλέον επικίνδυνους στη χώρα, με δεδομένα  τα στοιχεία από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αν μη τι άλλο  προκαλεί σοκ και ανησυχία το γεγονός ότι από το 2013 έως το 2017 έχουν χάσει τη ζωή τους 287 άνθρωποι σε 1.029 τροχαία δυστυχήματα και όλα αυτά να επισημανθεί  σε διάστημα μόλις 5 ετών.

 

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

neakriti.gr

 

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη  21 January, 2018 ΚΟΣΜΟΣ