1η μέρα του Aeroralli Faistoy 2015 και τιμητική εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων στη Μάχη της Κρήτης

mesaralive.gr  17 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
1η μέρα του Aeroralli Faistoy 2015 και τιμητική εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων στη Μάχη της Κρήτης

φωτο: mesaralive.gr

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, σε συνεργασία με την αερολέσχη Ηρακλείου ΤΑΛΩΣ, για 3η συνεχή χρονιά διοργάνωσαν Aeroralli Faistoy 2015!

Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Χθες Σάββατο 16 Μαΐου, από νωρίς το πρωί οι διοργανωτές ήταν στη θέση τους έτοιμοι να υποδεχθούν το κοινό και τους λάτρεις των αεροσκαφών. 

Από τις 10.00 το πρωί έως και τις 19.00 το βράδυ, όπως είχε προγραμματιστεί, οι πτήσεις - αφίξεις και πτήσεις εθισμού για το κοινό ήταν συνεχόμενες.

Στις 19.00 έγινε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Αερολέσχης ΤΑΛΩΣ η έναρξη των αγώνων καθώς και οι απονομές στους πιλότους.

Ως ένδειξη τιμής, παραδόθηκαν μετάλλια στους κ.κ. Χαλκιαδάκη Δημήτρη, πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου και Δημήτρη Βίζο, Διοικητή της 134 Σμηναρχίας Μάχης.

Στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, προς τιμή των πεσόντων στη Μάχη της Κρήτης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Χαλκιαδάκης και ο κ. Βίζος, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας διάβασε η Φιλόλογος  κα Στέλλα Κυδωνάκη.

Την εκδήλωση ολοκλήρωσε η ομάδα χορού του Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Αγίου Τίτου, η οποία χόρεψε παλιούς ξεχασμένους χορούς της Κρήτης.

Αξίζει να αναφερθεί το δυναμικό παρόν του Ερυθρού Σταυρού, που συμμετέχει σε κάθε εκδήλωση και το δυναμικό του είναι έτοιμο να προσφέρει τις απαραίτητες βοήθειες!

 

mesaralive.gr  17 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ