18χρονος επιτέθηκε με μανία και γρονθοκόπησε το σκύλο του

  19 June, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
18χρονος επιτέθηκε με μανία και γρονθοκόπησε το σκύλο του

Σοκαριστικό βίντεο

Σοκ προκάλεσε το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα με ένα 18χρονο να γρονθοκοπά τον σκύλοτου, ράτσας Χάσκεϊ-Σταφορντσάιρ Μπουλ Τεριέ.

Το σκυλί τρομαγμένο προσπαθεί να βρει καταφύγιο στον καναπέ ενώ ο έφηβος επιτίθεταιαδίστακτα.

Ο Ίντεν Τσέμο ουρλιάζει και γρονθοκοπά τον Δία που ζαρώνει τρομαγμένος στον καναπέ, ενώ ένας φίλος του μαγνητοσκοπεί τη βίαιη επίθεση. Το περιστατικό συνέβη τον Νοέμβριο στο Μάντσεστερ, ενώ μόλις το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα προκλήθηκε σωρεία αντιδράσεων από τους χρήστες του Διαδικτού που που κατήγγειλαν τον 18χρονο στη φιλοζωική οργάνωση RSPCA κατονομάζοντας ως δράστη τον Τσέμο.

Επιθεωρήτρια επισκέφθηκε τον 18χρονο στο σπίτι του και στη συνέχεια ο έφηβος καταδικάστηκε για πρόκληση πόνου σε ζώο και για περιττή χρήση βίας που είχε ως αποτέλεσμα φόβο και ταραχή στο ζώο. Ο Δίας τέθηκε υπό την επιμέλεια της φιλοζωικής οργάνωσης και σύντομα θα βρεθεί άλλο σπίτι γι' αυτόν, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να στερήσει τον 18χρονο από το δικαίωμα να έχει κατοικίδιο για 3 χρόνια και παράλληλα καταδικάστηκε σε έναν χρόνο κοινωνικής εργασίας με 80 ώρες απλήρωτης δουλειάς. Παράλληλα, διατάχθηκε να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα ύψους 300 λιρών.

Δείτε εδώ το βίντεο

 

  19 June, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ