Ηράκλειο: Συγκινεί σκύλος που θρηνεί τον τετράποδο φίλο του

Συγκινεί η ιστορία δύο τετράποδων που κατέγραψε η βολεϊμπολίστρια από την Κρήτη Νίκη Μανωλάκη. Στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ένα σκυλάκι το οποίο είναι νεκρό.
Η πιθανότερη εκδοχή να είχε χτυπηθεί από κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο τετράποδος φίλος του όμως στέκεται ακριβώς δίπλα του. Αρνείται να το εγκαταλείψει και στέκεται δίπλα του στην άσφαλτο.
H συγκλονιστική στιγμή που απαθανατίστηκε σε παράλληλο δρόμο της εθνικής, κοντά στο ΙΚΑ στο ρεύμα προς Ηράκλειο από Μοίρες, κινητοποίησε και συγκίνησε τον κόσμο. Η Νίκη Μανωλάκη έχει σταματήσει με το αυτοκίνητο στον δρόμο. Καταγράφει τις σκηνές που κάνουν πλέον τον γύρο του διαδικτύου.
«Μεγαλείο από τα ζώα»
«Κινητοποιήθηκαν πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγώ είχα φύγει από το σημείο όταν έφτασαν για βοήθεια, καθώς δούλευα στις 21:00 και αφού είχα επικοινωνήσει με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσα.
Συνήθως εκείνη που πράττει και όχι εκείνη που απλά ειδοποιεί. Δεν είχα το θάρρος όμως εκείνη τη στιγμή να βοηθήσω παραπάνω. Από ό,τι είδα, ένας νεαρός εθελοντής χάϊδεψε τον σκυλάκο, τον ηρέμησε και τον παρέλαβαν οι κυνοκόμοι.
Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου. Και όσους κινητοποιήθηκαν από τον δήμο και το κυνοκομείο Ηρακλείου. Το άλλο σκυλάκι δυστυχώς ήταν νεκρό ήδη. Η αφοσίωση του φίλου του με έχει συνταράξει πραγματικά.
Μεγαλείο από τα ζώα… κρίμα για το σκυλάκι που χάθηκε. Κρίμα για τη ζωή σε αλυσίδα που πέρασαν. Και τα δύο έσερναν αλυσίδες… Αυτό ζω αυτή τη στιγμή…» ήταν το σχόλιο που συνόδευε το συγκλονιστικό βίντεο που μοιράστηκε η αθλήτρια στο Facebook.
Δείτε επίσης
- Παγκόσμιο χρυσό (ξανά) στα 100μ. Τ11 για τον Γκαβέλα!
- «Προλαμβάνω»:νέα προγράμματα προληπτικών εξετάσεων για παχυσαρκία ενηλίκων και νεφρική δυσλειτουργία
- Ο παράγοντας που επιταχύνει την γήρανση του μυαλού – Μπορούμε να τον διορθώσουμε
- ΤΑΕ Μεσαράς - Πάνω από 1.000 δενδρύλλια χασίς στον Αφραθιά, μια σύλληψη
- Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2025 στο Φουρνοφάραγγο