15νθήμερη παρακολούθηση για να τελειώσει ο δρόμος Ηράκλειο - Μεσαρά

mesaralive.gr  25 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
15νθήμερη παρακολούθηση για να τελειώσει ο δρόμος Ηράκλειο - Μεσαρά

Σε σταθερή παρακολούθηση προκειμένου να τελειώσει ο δρόμος Ηράκλειο Μεσαρά πριν την καταληκτική ημερομηνία παράδοσης του έργου, θα βρίσκεται το Υπουργείο Υποδομώνν και Μεταφορών.

Ο Υπουργός κ. Χρίστος Σπίρτζης  κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον οδικό άξονα Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά την Κυριακή,  ζήτησε 15νθήμερη έκθεση της πορείας από τους αναδόχους αλλά και  σταθερή παρακολούθηση του έργου ανά 15νθήμερο. Αυτό αναφέρει σε δηλώσεις του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, που συνόδευσε  τον κ. Σπίρτζη στην αυτοψία – επίσκεψη του για την πρόοδο του έργου.  Ο κ.  Νίκος Ηγουμενίδης παρευρέθηκε τόσο στο σημείο των εργασιών, όσο και στο εργοτάξιο, σημειώνοντας μετά το πέρας της συνάντησης ότι:

«Αυτό που σήμερα φάνηκε, είναι η πολιτική βούληση της Κυβέρνησης να ολοκληρωθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα ο δρόμος Ηράκλειο-Μεσαρά. Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι ο Υπουργός Υποδομών ζήτησε 15νθήμερη έκθεση της πορείας από τους αναδόχους αλλά και  σταθερή παρακολούθηση του έργου ανά 15νθήμερο».

 

mesaralive.gr  25 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα