Διαβεβαιώσεις για τον δρόμο Ηράκλειο Μεσαρά-Διαψεύδονται  τα σενάρια απένταξης!

  22 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Διαβεβαιώσεις για τον δρόμο Ηράκλειο Μεσαρά-Διαψεύδονται  τα σενάρια απένταξης!

Παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του επικεφαλής του ΟΑΚ, Φώτη Καζάση ότι το έργο δεν θα είναι έτοιμο έως τις 31 Μαρτίου, όπως προέβλεπε το αρχικό χρονοδιάγραμμα ...

Διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει θέμα απένταξης του πολύπαθου δρόμου Ηρακλείου - Μεσαράς, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του επικεφαλής του ΟΑΚ, Φώτη Καζάση ότι το έργο δεν θα είναι έτοιμο έως τις 31 Μαρτίου, όπως προέβλεπε το αρχικό χρονοδιάγραμμα με τον κίνδυνο της απένταξης να φαίνεται πως είναι πιο ορατός από ποτέ, δίνουν Περιφερειάρχης Κρήτης και βουλευτές.

«Θα δοθεί παράταση δυο εβδομάδων», ξεκαθάρισε σήμερα με δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, εκτιμώντας ότι ο δρόμος θα είναι έτοιμος στις 10 Απριλίου

Και ο βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα δοθεί παράταση μερικών ημερών ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αρναουτάκης σημείωσε ότι:

"Είναι ένα δύσκολο έργο. Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης έχει κάνει μία εξαίρετη δουλειά. Όμως τα προβλήματα που υπήρχαν στη συγκεκριμένη μελέτη με τις κατολισθήσεις, δημιούργησαν το θέμα ότι θα πάει πιο πίσω η παράδοση. Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι και τόσο αρνητικά. Με μία διαπραγμάτευση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη Διαχειριστική του Υπουργείου, να δούμε αν μέχρι τέλος Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο τμήμα. Ας περιμένουμε λοιπόν, ας μην είμαστε απαισιόδοξοι. Εγώ προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι το έργο θα ολοκληρωθεί και δεν θα πληρώσει η χώρα ούτε ένα ευρώ για πρόστιμο"

Ενώ ο Νίκος Ηγουμενίδης σημείωσε πως:

"Είναι προφανές ότι είναι ένα σημαντικό έργο το οποίο δεν μπορούμε να το αφήσουμε να απενταχθεί. Δεν το συζητάμε δηλαδή. Δεν ξέρω αν χρειαστεί κάποια παράταση, μιας και είχαμε τις τελευταίες καιρικές συνθήκες που αντικειμενικά το καθυστέρησαν. Έχω την αίσθηση ότι το έργο θα τελειώσει, ο δρόμος θα ανοίξει και θα είναι όλα καλά".

 

  22 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα