Υπεγράφη η σύμβαση για τα City Bus
Η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου ξεκίνησε πριν ένα μήνα - μαζί με τα έργα ανάπλασης στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου - με θετική ανταπόκριση από το επιβατικό κοινό.
Η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου ξεκίνησε πριν ένα μήνα - μαζί με τα έργα ανάπλασης στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου - με θετική ανταπόκριση από το επιβατικό κοινό.
Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Επισκευαστών Οχημάτων και Μηχανουργών Μεσαράς «ΣΕΟΜΜ» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, ήταν και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Τυμπάκι.
Ο Αν. Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης εκπροσώπησε το Σάββατο 10/2/18 την κυβέρνηση, στην εκδήλωση για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης των γεγονότων περιόδου της Γερμανικής κατοχής στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού.
Απέσπασε τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων
Ο Δήμαρχος Γόρτυνας κ. Σχοιναράκης Νικόλαος την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη.
Το Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας λειτουργεί, στην αίθουσα του Ι. Κ. Ν. Αγ. Νεκταρίου Μοιρών, το «Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Μεσαράς».
Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Α.Σ. Μεσσαράς, μεταξύ, του Αναπληρωτή Υπουργού Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Κώστα Φωτάκη του Προέδρου και των μελών Διοικητικού Συμβουλίου, του Διευθυντή και στελεχών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσσαράς.
Ένα δυσάρεστο περιστατικό έχει σημαδέψει τον αγώνα ΑΟΤ-Κεραυνός στο γήπεδο Τυμπακίου για την Α1 ΕΠΣΗ.
Βουρκωμένη και βαθύτατα συγκινημένη εμφανίστηκε στις εκδηλώσεις μνήμης στο μαρτυρικό Τυμπάκι η Αντιπρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής Κλαούντια Ροθ.
Ένα ιστορικό διήμερο με πλήθος ομιλιών ντοκουμέντων και στοιχείων από τα «πέτρινα χρόνια» της κατοχής, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Τυμπάκι.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανερωμένης.
Ο σύλλογος ΑΜΕΑ Γονέων & Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», μας προσκαλεί στη παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού «Το αστέρι της φιλίας» της Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Ειρήνης Μακρυδάκη, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Μανώλη Καρέλλη στην Ανδρόγεω Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, (Ανδρόγεω 2, Άγιος Τίτος, τηλ. 2013409210).
Το Αεροδρόμιο Τυμπακίου επισκέφθηκε χθες λίγο πριν παρευρεθεί στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Τυμπάκι, η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας, κ. Claudia Roth με τους συνεργάτες της .
Ξεκίνησαν χθες στην αίθουσα των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Ιστορικό Τυμπάκι.
Ξεχωριστή ημέρα είναι σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βώρων που κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Επισκευαστών Οχημάτων και Μηχανουργών Μεσαράς (ΣΕΟΜΜ), πραγματοποιώντας συγχρόνως και την Ετήσια Γενική του Συνέλευση.
Ξεκίνησαν χθες στην αίθουσα των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Ιστορικό Τυμπάκι.
Η τοποθέτηση δηλητηριασμένων δολωμάτων έχει ταλαιπωρήσει και ανησυχήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους της Πόμπιας το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Έφυγε αποφασισμένη από το Τυμπάκι η Κέλλυ Κυδωνάκη να πάει στη Ρωσία στο Πανευρωπαϊκό και να κατακτήσει την κορυφή! Αποφασισμένη, για τον αγώνα που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της μαζί με το Δάσκαλο και Προπονητή της Μπάμπη Σταυρουλαντωνάκη, για την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι δυο τους για να φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο η Κέλλυ, αλλά και για ένα επιπλέον λόγο!
Στο Δήμαρχο Φαιστού κ. Γιώργο Αρμουτάκη έπεσε το τυχερό φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Δήμου Φαιστού.