Και στους Αυξέντιους Αγώνες ο ΕΕΣ Μοιρών (φωτο)
Άλλη μια δράση που κάλυψε υγειονομικά ο ΕΕΣ Μοιρών
Άλλη μια δράση που κάλυψε υγειονομικά ο ΕΕΣ Μοιρών
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης του Χρήστου Μποκόρου με τίτλο «Παραλογή» στην πινακοθήκη Βιάννου «Σάββας Πετράκης» στον Κερατόκαμπο Βιάννου στις 21 Ιουλίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των αρχών και πλήθους κόσμου.
Το συνολικό ύψος των διαφυγόντων κερδών υπερβαίνει τα 9.000.000 ευρώ
Στη δημοσιότητα έδωσαν σήμερα έκθεσή τους οι αρμόδιες αρχές που ερευνούσαν την περίπτωση της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines που αγνοείται από το 2014
Η ρωμαιοκαθολική ιεραρχία «θα μπορούσε και θα όφειλε» να έχει αποφύγει τις πολυάριθμες σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών....
Πάνω από 4 εκατομμύρια άνθρωποι εξαιρέθηκαν από έναν κατάλογο με τους πολίτες του κρατιδίου Άσαμ της Ινδίας....
Το ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωριού είναι από τους πλέον ενεργούς και δραστηριους είναι γεγονός και δεδομένο!
Άλλο ένα νεαρό ζευγάρι στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής του επέλεξε να στηρίξει το Σύλλογο "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"
Μια μουσική παράσταση στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης
Εφυγε από τη ζωή η Ηρακλειώτισσα Μάρθα Συμεωνίδη, πρώην σύζυγος του Μανώλη Ρασούλη και μητέρα της Ναταλίας Ρασούλη.
Δύο καινούργιες θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ δημιούργησε στο Τυμπάκι ο Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
Όλοι μαζί μια γροθιά καθάρισαν το χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα η μεγάλη Συναυλία Αγάπης!
Σήμερα Δευτέρα 30 Ιουλίου, περισσότεροι από 30 φορείς και σύλλογοι της Μεσαράς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν την αποκατάσταση της υγείας συνανθρώπου μας. Η μεγάλη Συναυλία Αγάπης θα ξεκινήσει στις 20:00.
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα γίνουν από σημερα έως την Παρασκευή 3 Αυγούστου στο Ηράκλειο.
Από τις αρχές Αυγούστου και έπειτα, σύμφωνα με τη δέσμευση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, θα πρέπει να ισχύσει το ακατάσχετο στους αγρότες.
Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 47χρονος που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Μητρόπολη του Δήμου Γόρτυνας.
Aκόμα μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο της Κρήτης, με τον θάνατο της 38χρονης Έφης (Φρόσω) Ψαράκη, χθες το πρωί, σε τροχαίο δυστύχημα.
Στις 10 Αυγούστου την Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ όλοι στον Αγ, Θωμά να γευτούμε και ν’ απολαύσουμε τις παλαιικές - παραδοσιακές γεύσεις των φαγητών και των κρασιών.
Με τη συμμετοχή πολλών πολιτών ολοκληρώθηκε και φέτος η «Στράτα του Ψηλορείτη»
Συμβολική κίνηση για την ανακούφιση των πληγέντων