Ζήτω τα χόρτα! 9 εξαίσιες μαγειρικές με τις πρασινάδες της ελληνικής άνοιξης

Ωραίοι οι παραδοσιακοί ντολμάδες αλλά έχετε δοκιμάσει λαπαθοντολμάδες με πλιγούρι, κουκουνάρι και μυρόχορτα; Με λάπαθα και ένα σωρό ακόμα ολόδροσα χορταρικά φτιάχνουμε επίσης μια χορτόπιτα με απίθανο, μακεδονίτικο φύλλο. Οι τσουκνίδες γίνονται τηγανητοί κεφτέδες, η ψαρόσουπα αρωματίζεται με μυρώνια, μάραθο, καυκαλήθρες και όχι μόνο ενώ τα μπουρεκάκια και τα καλιτσούνια κλείνουν στη ζύμη τους όλες τις πρασινάδες της ελληνικής άνοιξης. Αυτές και άλλες εξαίσιες μαγειρικές μας συστήνουν οι διακεκριμένοι Έλληνες σεφ: Νένα Ισμυρνόγλου, Δημήτρης Κοντόπουλος, Περικλής Κοσκινάς, Νίκος Μπίλλης, Μανώλης Παπουτσάκης και Χριστόφορος Πέσκιας.
Δείτε εδώ τις 9 εξαίσιες συνταγές με ανοιξιάτικα χόρτα
Δείτε επίσης
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου- Ριζόφτερα: εκδήλωση λήξης της χρονιάς στον Αγ. Τίτο
- Στροφή Τραμπ: σχέδιο για την αποστολή «επιθετικών» όπλων στην Ουκρανία- ο ρόλος της Ευρώπης
- «Χρυσές» ρίπτριες και δέκα μετάλλια για την ελληνική ομάδα στη Ρουμανία
- Τα αινίγματα της Κρήτης: Μητσοτάκης-Ανδρουλάκης
- γ.γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: «Απαραίτητη η δομή στην Κρήτη για να αποκατασταθεί η ηρεμία»