Ζήτω τα χόρτα! 9 εξαίσιες μαγειρικές με τις πρασινάδες της ελληνικής άνοιξης

Ωραίοι οι παραδοσιακοί ντολμάδες αλλά έχετε δοκιμάσει λαπαθοντολμάδες με πλιγούρι, κουκουνάρι και μυρόχορτα; Με λάπαθα και ένα σωρό ακόμα ολόδροσα χορταρικά φτιάχνουμε επίσης μια χορτόπιτα με απίθανο, μακεδονίτικο φύλλο. Οι τσουκνίδες γίνονται τηγανητοί κεφτέδες, η ψαρόσουπα αρωματίζεται με μυρώνια, μάραθο, καυκαλήθρες και όχι μόνο ενώ τα μπουρεκάκια και τα καλιτσούνια κλείνουν στη ζύμη τους όλες τις πρασινάδες της ελληνικής άνοιξης. Αυτές και άλλες εξαίσιες μαγειρικές μας συστήνουν οι διακεκριμένοι Έλληνες σεφ: Νένα Ισμυρνόγλου, Δημήτρης Κοντόπουλος, Περικλής Κοσκινάς, Νίκος Μπίλλης, Μανώλης Παπουτσάκης και Χριστόφορος Πέσκιας.
Δείτε εδώ τις 9 εξαίσιες συνταγές με ανοιξιάτικα χόρτα
Δείτε επίσης
- Ελαιόλαδο: Γιατί χάνουμε τη μάχη με Τουρκία, Βέλγιο – Η τρύπα των 300 εκατ., το άφαντο brand name
- Σκληρές μάχες για την κατάληψη της Γάζας – Εξουθενωμένος ο Ισραηλινός στρατός
- Δασικοί χάρτες: Τι θα γίνει με τις 300.000 ενστάσεις; Πρόβλημα και στο Ηράκλειο
- Η φθινοπωρινή αντεπίθεση Ανδρουλάκη -Το πακέτο της ΔΕΘ, η «Μαύρη Βίβλος» και η... σκιά Τσίπρα
- ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές για 17 επιδόματα πριν από το τέλος του Αυγούστου