Xανιά: Υπέρβαρη τουρίστρια τα βρήκε...σκούρα σε μονοπάτι

Εύκολη η κάθοδος, αδύνατη η ... άνοδος για υπέρβαρη τουρίστρια!
Σε περιπέτεια για τουρίστρια αλλά και ... για τους πυροσβέστες εξελίχθηκε η επιχείρηση στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν, το απόγευμα, προκειμένου να την βοηθήσουν στην περιοχή του Μπάλου, στα Χανιά.
Η υπηρεσία ενημερώθηκε πως η τουρίστρια από τη Γερμανία, με την παρέα της, κατέβηκε το μονοπάτι στο σημείο, κι αφού όλοι απόλαυσαν τη Φύση, επιχείρησαν να επιστρέψουν ανεβαίνοντας το ίδιο μονοπάτι. Η προσπάθεια αυτή αποδείχθηκε "βουνό" για την γυναίκα, η οποία λόγω του βάρους της αδυνατούσε να ανέβει, ενώ ούτε η βοήθεια από τους φίλους της έφερε αποτέλεσμα.
Έτσι, ρόλο ανέλαβαν οι πυροσβέστες που κάτω από τον καυτό ήλιο, κατέβηκαν το μονοπάτι και ... σηκωτή ανέβασαν την υπέρβαρη τουρίστρια, την οποία περίμενε ασθενοφόρο στο πάρκινγκ, προκειμένου να τη μεταφέρει προληπτικά στο νοσοκομείο.
Δείτε επίσης
- Ρεκόρ στη δωρεά οργάνων στην Ελλάδα: 7.000 εγγραφές στο Μητρώο μέσα σε μια εβδομάδα
- Χοιρινή μπριζόλα λαιμού στο τηγάνι της Αργυρώς
- Ενοίκια: Τι αλλάζει στα μισθωτήρια από το 2026
- Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ποιοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με «πέναλτι» 2 ετών
- Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Σε 24ωρη παναττική απεργία τα ναυτεργατικά σωματεία την Τρίτη
Σχετικά άρθρα
- Ρεθυμνο: Περιπέτεια στα χιόνια για τρείς κτηνοτρόφους και αίσιο τέλος
- Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρή τουρίστρια που κατέρρευσε σε μπαρ των Μαλίων
- Ηράκλειο: Τους έσωσε από το κρύο η φωτιά και η πυροσβεστική
- Η περιπέτεια της τουρίστριας που χάθηκε στη Φολέγανδρο και βρέθηκε στην Κρήτη
- Περιπέτεια για τουρίστρια στην παραλία της Κόκκινης Άμμου