Υπουργείο Παιδείας: Σε αργία ο δάσκαλος που παρενοχλούσε μαθήτριες του
Σε αργία τέθηκε ο 48χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να έστελνε μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού με ανάρμοστο περιεχόμενο. Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, «κινήθηκε άμεσα από την υπουργό, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία και υπογράφηκε η πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης».
Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος δάσκαλος -που εργάζεται σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής- αφέθηκε την Τρίτη, 25 Μαΐου, ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και με χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.
Στον δάσκαλο απαγορεύτηκε να προσεγγίζει τις μαθήτριες σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων και να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί τους με οποιοδήποτε μέσο. Επίσης, του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υποχρέωση εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας παραδέχθηκε ότι έστελνε μηνύματα σε τρεις μαθήτριές του, όμως αρνήθηκε ότι είχαν ερωτικό περιεχόμενο. Οι γονείς αντέδρασαν έντονα στην απόφαση να αφεθεί ελεύθερος.
Δείτε επίσης
- Τα βασικά χαρακτηριστικά του μεταβατικού συστήματος πληρωμών και ελέγχων των αγροτικών επιδοτήσεω
- Σε τροχιά κακοκαιρίας η Ελλάδα από σήμερα μέχρι το Σάββατο
- ΟΗΕ: Κάθε 10 λεπτά μια γυναίκα δολοφονείται από οικείο της πρόσωπο –Το σπίτι ο πιο επικίνδυνος χώρος
- Χρήσιμες συμβουλές λίγο πριν από τη Black Friday – Πώς θα κάνετε ασφαλείς αγορές
- Γιορτάζει σήμερα η Αγία Αικατερίνη-– Η συμβολή της στα γράμματα και στον Χριστιανισμό
Σχετικά άρθρα
- ΠΟΥ: Σχεδόν ένα παιδί στα έξι έχει πέσει θύμα παρενόχλησης μέσω διαδικτύου
- Απόκριες 2024: Πότε πέφτουν η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα
- Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει με καταστήματα και σούπερ μάρκετ
- 28η Οκτωβρίου: Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται σήμερα
- Ελλάδα: Δάσκαλος παρενοχλούσε μαθήτριες του και συνελήφθη





