Υποψήφιος για τον Δήμο Γόρτυνας ο Σταύρος Ξυλούρης

mesaralive.gr  13 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Υποψήφιος για τον Δήμο Γόρτυνας ο Σταύρος Ξυλούρης

Έτοιμος να διεκδικήσει ξανά τον δημαρχιακό θώκο

Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο της Γότυνας ανακοίνωσε κι επίσημα ο Σταυρος Ξυλούρης,βάζοντας τέλος στα σενάρια σχετικά με ενδεχόμενη κάθοδο του στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου ,ως υποψήφιος για το αξίωμα του Περιφερειακού Συμβούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά τη σκόπιμη φημολογία γύρω από το όνομά μου και τα δημοσιεύματα περί δήθεν υποψηφιότητάς μου στις εκλογές του Μαΐου 2019 ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία βάση αλήθειας και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για να αποπροσανατολίσουν τους δημότες και τις δημότισσες του Δήμου Γόρτυνας περί αποχώρησής μου από το προσκήνιο και από τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

Λυπούμαι που θα στεναχωρήσω όσους διαδίδουν αυτές τις φήμες, καλλιεργώντας κλίμα αβεβαιότητας γύρω από το όνομά μου, προσπαθώντας να καρπωθούν ιδία οφέλη από την υποτιθέμενη απραξία ή αδιαφορία μου για τα δημοτικά πράγματα και τις εκλογές. 

Θέλω να τους καθησυχάσω δίνοντας λύση στο "γρίφο" που πλανάται εδώ και μερικούς μήνες γύρω από το πρόσωπό μου και από το τι σκοπεύω να πράξω. 

Ξεκαθαρίζω λοιπόν απαντώντας σε όλα αυτά τα σενάρια που κυκλοφορούν ότι ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ και ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΑΞΙΩΜΑ στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019. 

Το είχα εξάλλου δηλώσει από την επομένη κιόλας ημέρα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών ότι ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ  σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο από τη θέση της αντιπολίτευσης όπου με κατέταξαν με την ψήφο τους οι πολίτες της Γόρτυνας. 

ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑ παρά ελάχιστες φορές και αποκλειστικά για λόγους υγείας από τα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Γόρτυνας, παρακολουθώντας ανελλιπώς όλα τα θέματα που εισήχθησαν προς συζήτηση, προβαίνοντας σε εύστοχες τοποθετήσεις και παρατηρήσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. 

ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑ  να ψηφίσω υπέρ όσων θεμάτων ήταν για το καλό του Δήμου και των δημοτών, λειτουργώντας με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας.

ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ  να ασκήσω κριτική και να καταψηφίσω όλες εκείνες τις ενέργειες που έκρινα ότι εξυπηρετούσαν ψηφοθηρικές σκοπιμότητες και υπαγορευόταν από άλλες λογικές, πέραν της εξυπηρέτησης του συμφέροντος του συνόλου των δημοτών και όχι μεμονωμένων προσώπων που ήθελαν να μετατρέψουν το Δήμο σε "άρμα" για την ικανοποίηση προσωπικών τους φιλοδοξιών. 

ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΗΚΑ  όταν και όπου χρειάστηκε καταδικάζοντας λογικές και πρακτικές που οδηγούσαν το Δήμο πολλά χρόνια πίσω σε εποχές πόλωσης και στείρας αντιπαράθεσης. 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ   με όλες μου τις δυνάμεις λύσεις και προτάσεις, ώστε να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση του Δήμου, να περιοριστεί η ασυδοσία και η σπατάλη, να εξοικονομηθούν πόροι, να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες, να νοικοκυρευτεί ο Δήμος και να μπει σε τροχιά ανασυγκρότησης, ώστε να καταφέρει να ορθοποδήσει και μια μέρα να βγει από τη στενή επιτήρηση και το καθεστώς εξυγίανσης. "

 

mesaralive.gr  13 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα