Υπάρχουν ιδιωτικοί δρόμοι στις Μοίρες;

mesaralive.gr  03 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Υπάρχουν ιδιωτικοί δρόμοι στις Μοίρες;

Η καλύτερή τους θα είναι της τροχαίας αυτές τις μέρες που αιφνιδιαστικά αλωνίζει τις Μοίρες, αφού πολλοί πια οδηγοί είχαν αποθρασυνθεί τόσον καιρό και κάνουν ότι γουστάρουν!

Σε μερικούς μάλιστα όλα είναι δικά τους, και τα πεζοδρόμια και οι πλατείες αλλά ακόμα μπορούν και αγκαζάρουν και ολόκληρους δρόμους! Ένα και μόνον αμάξι, μπορεί να αποκλείσει ένα ολόκληρο δρόμο, παρκάροντας στη μέση μέση, όπως αυτό της φωτογραφίας που έκλεισε τον δρόμο μπροστά στο Μηχανολογικό, που ενώνει τον πρώτο παράλληλο με τον δεύτερο παράλληλο!

Να πω ότι μπήκε για να παραλάβει το δίπλωμά του; Να πω ότι πετάχτηκε μέχρι το καφενείο να πιει ένα καφεδάκι για είκοσι λεπτά και να φύγει? Εγώ πάντως όπως και τόσοι άλλοι που θέλαμε να στρίψουμε από εκεί, αναγκαστήκαμε για το χατηράκι του να κάνουμε ολόκληρο κύκλο για να πάμε στον από κάτω δρόμο, βρίζοντας την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκε το παρατημένο αυτοκίνητο στη μέση μέση με τόσο θράσος!

Μας είπαν με έκπληξη, πως ο δρόμος λέει εκεί είναι ιδιωτικός! Ακόμα και αν είναι έτσι, που το ξέρουν οι οδηγοί, και γιατί να μην υπάρχουν και οι σχετ5ικπές επισημάνσεις;
Πάντως θα πρέπει ο Δήμος και η τροχαία να κάνουν τα δέοντα, γιατί οι Μοίρες δεν είναι ξέφραγο αμπέλι κανενός, οι δρόμοι είναι δικοί τους, αλλά και δικοί μας!
Οι ιδιωτικοί πρέπει να έχουν ειδικό σήμα!

Κείμενο - φώτο: Γεώργιος Χουστουλάκης

 

mesaralive.gr  03 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα