Υγειονομική κάλυψη και ασφάλεια,  από ΕΕΣ Μοιρών και ΕΛ.ΑΣ  το Τυμπακιανό Καρναβάλι

mesaralive.gr  13 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Υγειονομική κάλυψη και ασφάλεια,  από ΕΕΣ Μοιρών και ΕΛ.ΑΣ  το Τυμπακιανό Καρναβάλι

Φώτο: mesaralive

Για μια ακόμα φορά οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, δήλωσαν παρόν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Νότο, διασφαλίζοντας την υγειονομική κάλυψη, αλλά και την ασφάλεια για καρναβαλιστές και θεατές!!!!

Για μια ακόμα φορά οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, δήλωσαν παρόν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Νότο, διασφαλίζοντας την υγειονομική  κάλυψη, αλλά και την ασφάλεια για καρναβαλιστές και θεατές!!!!

Οι Σαμαρείτες ήταν εκεί και στον τομέα της ασφάλειας είχαν πολύ δουλειά, αφού ο κόσμος ήταν πολύς και τα άρματα μεγάλα! Τους βλέπαμε παντού! Η κόκκινη φόρμα τους με τον ερυθρό σταυρό στην πλάτη σίγουρα έδινε στον καθένα την αίσθηση της ασφάλειας!!!!

Και βέβαια εκτός από τους Σαμαρείτες του ΕΕΣ, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου και τους Εθελοντές, παρούσα και η Αστυνομία που φρόντισε ώστε ο δρόμος να παραμείνει κλειστός κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης και να υπάρχει το αίσθημα τις ασφάλειας ..

 

mesaralive.gr  13 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα