Υδροδότηση Τυμπακίου. Τοποθέτηση του αντιδημάρχου κ. Νίκου Παπουτσάκη.

mesaralive.gr  24 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Υδροδότηση Τυμπακίου. Τοποθέτηση του αντιδημάρχου κ. Νίκου Παπουτσάκη.

φωτο:mesaralive.gr

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο mesaralive.gr,ο αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Νίκος Παπουτσάκης, σχετικά με το μείζον ζήτημα της υδροδότησης του Τυμπακίου.

Το ζήτημα αυτό, έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας μάλιστα και της μεγάλης χρονικά διακοπής νερού, η οποία σημειώθηκε από προχθές.

Όπως πρώτο ανέφερε το mesaralive.gr, λόγω απροσεξίας κατά την εκτέλεση αγροτικών εργασιών, έσπασε ένας σωλήνας του δικτύου υδροδότησης, με αποτέλεσμα το Τυμπάκι και οι κάτοικοί του, να παραμείνουν για πάρα πολλές ώρες χωρίς σταγόνα νερού.

Ο κ. Παπουτσάκης μας ενημέρωσε ότι, το θέμα της υδροδότησης και της αποκατάστασης των εκάστοτε ζημιών στο δίκτυο είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολεί πολύ το Τυμπάκι!

Το γεγονός σύμφωνα με τον ίδιο, της έλλειψης σχεδίου υδροδότησης για την πόλη του Τυμπακίου, είναι και αυτό που επιφέρει τις σοβαρές δυσκολίες στην άμεση επιδιόρθωση μιας ενδεχόμενης βλάβης.

Επίσης, συνέστησε υπομονή και ψυχραιμία στους κατοίκους και σα Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να δοθεί μια οριστική λύση.

Παράλληλα επισήμανε ότι στο εξής, σε κάθε περίπτωση πιθανής διακοπής νερού, οι κάτοικοι θα ενημερώνονται έγκαιρα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για τον ακριβή χρόνο κάθε διακοπής.

 

mesaralive.gr  24 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ