Τζάμπολ στο ΟΑΚΑ: Κανονικά ο τέταρτος τελικός Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

  15 June, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Τζάμπολ στο ΟΑΚΑ: Κανονικά ο τέταρτος τελικός Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Με διευκρινιστική του ανακοίνωση το υφυπουργείο Αθλητισμού ξεκαθαρίζει πως το τριήμερο εθνικό πένθος δεν επηρεάζει τις αγωνιστικές εκδηλώσεις και ο τελικός Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα το βράδυ (21:15, EΡΤ3).

Το υφυπουργείο Αθλητισμού διευκρινίζει πως οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν επηρεάζονται, παρά μόνο οι εορταστικές «εκτός αν η διοργανώτρια αρχή αποφασίσει διαφορετικά» κι έτσι δεν θα αναβληθεί το προγραμματισμένο για σήμερα ντέρμπι «αιωνίων».

Σημειώνεται ότι η σειρά βρίσκεται στο 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος με νίκη θα στεφθεί πρωταθλητής, ενώ αν κερδίσουν οι «Πράσινοι», θα στείλουν τους τελικούς σε Game 5 στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορά στην αναστολή των εορταστικών εκδηλώσεων. Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία, οπότε οι προγραμματισμένες στο τριήμερο αγωνιστικές εκδηλώσεις δύνανται να διεξαχθούν, εκτός αν η διοργανώτρια αρχή αποφασίσει διαφορετικά. Αυτονόητη θεωρείται η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του πρόσφατου ναυαγίου στα ανοικτά της Πύλου που έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη».

 

  15 June, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα