Τυμπάκι: Τίτλοι τέλους για το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

  10 October, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τυμπάκι: Τίτλοι τέλους για το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Αντίστροφή μέτρηση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραίως στο Τυμπάκι, που ειναι πλέον γυμνό απο υπηρεσίες κρίσιμες για την καθημερινότητα μιας κωμόπολης με πλούσια δραστηριότητα σε όλους τους τομείς.

Με μήνυμα της η τράπεζα ενημερώνει τους πελάτες οτι απο την επόμενη Τετάρτη 18/10 οι εργασίες του καταστήματος μεταφέρονται (και αυτές) στις Μοίρες. Κι όλα αυτά παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Λευτέρη Αυγενάκη που ανέφερε οτι έλαβε δέσμευση απο τον Πρόεδρο της Τράπεζας ότι θα παραταθεί μέχρι νεωτέρας η λειτουργία του υποκαταστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα κατάστημα κερδοφόρο που εξυπηρετεί εδώ και χρόνια όχι μόνο τους Τυμπακιανούς  αλλά και κατοίκους ποεριοχών του Νοτίου Ρεθύμνου. Προκειται, όμως, για...ψιλά γράμματα όπως φαίνεται,άλλωστε το ίδιο συνέβη πρόσφατα και με το υποκατάστημα της Εθνικής, με τους κατοίκους και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους να μενουν, για μια ακόμα φορά, "ξεκρέμαστοι". Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι θα εξυπηρετούνται στο εξής μέσω...winbank

Σε κάθε περίπτωση, η νεοεκλεγμένη Δημοτική Αρχή, στους κόλπους της οποίας είναι πιο έντονη απο ποτέ η παρουσία του Τυμπακίου, γεγονός που αποδεικνύεται απο την ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε ο συνδυασμός στην περιοχή, να προβεί στις αποαραίτητες ενέργειες ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα των Δημοτών.

 

  10 October, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα