Τυμπάκι: Μια αξέχαστη βραδιά, άξια συγχαρητηρίων (φωτο)

  18 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Τυμπάκι: Μια αξέχαστη βραδιά, άξια συγχαρητηρίων (φωτο)

Αθρόα ήταν η συμμετοχή του κόσμου που διασκέδασε στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 στην πλατεία του Τυμπακίου από το μουσικό συγκρότημα «ΝΟΤΙΟΙ» με την υποστήριξη της «Πολιτείας Τυμπακίου».

22 χρόνια έχουν μεσολαβήσει από την ίδρυση του τότε μουσικού συγκροτήματος «ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ» από νέους του Τυμπακίου που είχαν όρεξη και πάθος για τη ροκ μουσική. Η επανένωση του γκρουπ για τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το 2017 ήταν γεγονός και αποφασίστηκε να επαναληφθεί κι φέτος. Η ιδέα ξεκίνησε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους και ο κόσμος την αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Πολιτείας Τυμπακίου» επιθυμεί να συγχαρεί τα μέλη του συγκροτήματος «ΝΟΤΙΟΙ» για την υπέροχη βραδιά που χάρισαν στους παρευρισκόμενους, προσφέροντας με τα τραγούδια και τους ροκ ήχους τους ένα μουσικό ταξίδι φέρνοντας αναμνήσεις από εποχές νεανικές και ξέγνοιαστες.

Ως σωματείο επικροτούμε και ενθαρρύνουμε τέτοιες δραστηριότητες οι οποίες συμβάλλουν ταυτόχρονα στην ανάπτυξη της πολιτιστικής δημιουργίας και έχουν ως απώτερο στόχο την ανάδειξη της πόλης του Τυμπακίου.

 

  18 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα