Τυμπάκι: Ημέρα αθλητισμού αλλά το κλειστό γυμναστήριο ακόμα...έρχεται

  27 September, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τυμπάκι: Ημέρα αθλητισμού αλλά το κλειστό γυμναστήριο ακόμα...έρχεται

Ημέρα σχολικού αθλητισμού σήμερα και στο Τυμπάκι, παρα τις προσπάθειες και τις σχετικές δράσεις στα σχολεία των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εξακολουθεί να μένει ανολοκλήρωτο το μεγάλο έργο, συνολικού προϋπολογισμού που αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, της κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή που αποτελεί διαχρονικό αίτημα των κατοίκων και μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη νεολαία και κίνητρο για την πιο ενεργή ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Οι εργασίες για την ανέγερση του γυμναστηρίου ξεκίνησαν με τυμπανοκρουσίες επι υπουργίας του Λευτέρη Αυγενάκη με τυμπανοκρουσίες το Δεκέμβρη του 2021 με το αρχικό χρονοδιάγραμμα να προβλέπει ολοκλήρωση μεσα σε διάτημα 18(!) μηνών. Έκτοτε και επειτα απο μια περίοδο συνεχιζόμενης στασιμότητας, οι εργασίες δείχνουν , εστω και με αργούς ρυθμούς, να προχωρούν χωρίς, ωστόσο, να μπορεί κανείς να πει με σιγουρία πότε θα ολοκληρωθούν. 

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα είχε αναφερθεί ο Δήμαρχιος Φαιστού στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, λέγοντας ότι, πάρα τις καθυστερήσεις, το έργο θα μπει σταδιακά σε τροχιά ολοκλήρωσης

Η σημερινή εικόνα:

 

  27 September, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα