Τυμπάκι: Δευτέρα βράδυ παρέα με τη χορωδία “Μαέστρο”

mesaralive.gr  23 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Τυμπάκι: Δευτέρα βράδυ παρέα με τη χορωδία “Μαέστρο”

Άλλη μια επιτυχημένη συναυλία από το μουσικό σύνολο του Μιχάλη Μαρακομιχελάκη

Πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ,με απόλυτη επιτυχία, η συναυλία-αφίερωμα στον μεγάλο συνθέτη και στχουργό Σταύρο Κουγιουμτζη.

Η μεικτή χορωδία "Μαέστρο" υπο την καθοδήγηση του διευθυντή της σχολής Μιχάλη Μαρακομιχελάκη "ταξίδεψε" το κοινό που κατέκλυσε τον προαύλιο χώρο του Αγίου Τίτου με τις  μεγάλες επιτυχίες του σπουδαίου τραγουδοποιού,με τραγούδια που δεν έχουν ηλικία,με μουσικές και στίχους που κατέχουν ξεχωριστή θέση στην ελληνική δισκογραφία.

Μέγας χορηγός της μοναδικής αυτής μουσικής παράστασης ήταν οι Μινωικές Γραμμές που όπως τόνισε ο κ. Μαρακομιχελάκης η συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση των εκδήλώσεων της σχολής είναι πολύτιμή ενω δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ.Αντώνη Μανιαδάκη για τη στήριξη του.

Τέλος,αξίζει να σημειωθεί, ότι στη συναυλία έδωσε το παρών και ο νέος Δήμαρχος Φαιστού κ.Γρηγόρης Νικολιδάκης στον οποίο απευθυνόμενος ο κ Μρακομιχελάκης του μίλησε για το όνειρό της δημιουργίας ενός πέτρινου θεάτρου στην περιοχή,το οποίο θα μπορεί να φολοξενεί τέτοιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Δείτε φωτογραφίες απο την συναλία:

Δείτε βίντεο απο τη συναυλία

 

mesaralive.gr  23 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα