TUI : Ποντάρει στην ηλιόλουστη Κρήτη φέρνοντας για πρώτη φορά τουρίστες μέχρι τέλη Νοεμβρίου

https://www.patris.gr/  10 July, 2024 ΑΡΘΡΑ
TUI : Ποντάρει στην ηλιόλουστη Κρήτη φέρνοντας για πρώτη φορά τουρίστες μέχρι τέλη Νοεμβρίου

Η Κρήτη συγκαταλέγεται στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για την TUI που επεκτείνει για πρώτη φορά το πρόγραμμά της μέχρι τις 23 Νοεμβρίου, προσφέροντας διακοπές 268 ημερών στο νησί.

Μόνο για το Ηράκλειο η TUIFly, προσφέρει 39 επιπλέον πτήσεις.

Σύμφωνα με τον tour operator, οι παραθεριστές μπορούν να απολαύσουν ζεστές θερμοκρασίες, λιγότερο πολυσύχναστα αξιοθέατα και ελκυστικές προσφορές από ξενοδόχους και αεροπορικές εταιρείες.
Όσον αφορά τους δραστήριους και αθλητικούς ταξιδιώτες θα βρουν τις καλύτερες συνθήκες προπόνησης στα ελληνικά νησιά το φθινόπωρο.

Η TUI παρέτεινε πρόσφατα τις καλοκαιρινές της διακοπές μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου, ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ζήτηση.

“Οι παραθεριστές θέλουν να παρατείνουν το καλοκαίρι, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τις ζεστές ημέρες στη Μεσόγειο και τον Νοέμβριο”, είπε ο κ. Baumert διευθύνων σύμβουλος της TUI Γερμανίας.

Αύξηση 22% των ταξιδιωτικών εισπράξεων

Εντωμεταξύ, ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την πορεία του τουρισμού φέτος είναι τα στοιχεία για το πρώτο τετράμηνο του έτους.
Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλά- δας, μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου οι αφίξεις στη χώρα μας αυξήθηκαν κατά 20% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023, με τον αριθμό των ταξιδιωτών να αγγίζει τα 3,9 εκατομμύρια.
Ακόμα μεγαλύτερο άλμα καταγράφηκε στις ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 22% και ανήλθαν στα 1,79 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ποιοι ξόδεψαν περισσότερα

Οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 31,1% και διαμορφώθηκαν στα 235,6 εκατ. ευρώ, ενώ και αυτές από τη Γαλλία αυξήθη- καν κατά 6,9% και διαμορφώθηκαν στα 127,8 εκατ. ευρώ.

Αυξημένες κατά 118,9% ήταν οι εισπράξεις από την Ιταλία, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 121,4 εκατ. ευρώ.
Από τις λοιπές χώρες, μείωση κατά 16,7% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 111,7 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 35,7% και διαμορφώθηκαν στα 204,6 εκατ. ευρώ.

 

https://www.patris.gr/  10 July, 2024 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα