Τρισάγιο στη μνήμη των τεσσάρων ψυχών που χάθηκαν στο Γεροπόταμο

neakriti.gr  28 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τρισάγιο στη μνήμη των τεσσάρων ψυχών που χάθηκαν στο Γεροπόταμο

Λουλούδια και φωτογραφίες στο σημείο της τραγωδίας του Γεροποτάμου

Συγκινητικές στιγμές εξελίχθηκαν στο Γεροπόταμο Μεσαράς όπου τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη των 4 θυμάτων της τραγωδίας που συγκλόνισε την Κρήτη. Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο παρά την βροχή και με δάκρυα στα μάτια προσευχήθηκαν για τις 4 ψυχές που «χάθηκαν» στα ορμητικά νερά του ποταμού.

Λίγα λουλούδια, ένα κερί και οι φωτογραφίες των θυμάτων θυμίζουν ότι το σημείο έγινε «υγρός τάφος» για ένα αντρόγυνο, μάνα και κόρη ενώ ορφανό έμεινε το μωράκι του ζευγαριού.

Την Κυριακή σε κλίμα βαθιάς οδύνης, πραγματοποιήθηκε το 40ήμερο μνημόσυνο για το νεαρό ζευγάρι, τον Κωσνταντίνο Γιαννακάκη και τη σύζυγό του, Ροδούλα Τζαγκαράκη, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Κρούστα Λασιθίου. Ακολούθησε το τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων. 

Ακόμα και εβδομάδες μετά την τραγωδία τα αναπάντητα γιατί «καίνε» την οικογένεια καθώς θεωρούν ότι τα θύματα χάθηκαν λόγω παραλείψεων και αμέλειας καθώς κανείς δεν τους προειδοποίησε για την επικινδυνότητα του σημείου. Μάλιστα έχουν κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Δείτε τι δήλωσαν ο εκπαιδευτής οδήγησης κ.Σταθοράκης και ο ιερέας 

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

neakriti.gr  28 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα