Τριήμερες εκδηλώσεις με παρουσίαση βιβλίου στην Αγία Γαλήνη

mesaralive.gr  26 May, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τριήμερες εκδηλώσεις με παρουσίαση βιβλίου στην Αγία Γαλήνη

Τριήμερες εκδηλώσεις με δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα πραγματοοιηθούν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Αγία Γαλήνη!

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και παρουσίαση βιβλίου το Σάββατο το απόγευμα. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση «Μια υπέροχη βραδιά αναμένεται να περάσουν όσοι, μικροί και μεγάλοι, προσέλθουν στο Αμφιθέατρο του χωριού, στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης μεθαύριο Σάββατο στις 19.30, με βίντεο, ζωντανή μουσική, κουκλοθέατρο και ζωγραφική προσώπου (face panting), στο πλαίσιο της παρουσίασης του παιδικού βιβλίου της Κλειώς Ιερωνυμάκη «Ο μικρούλης Μίκο και η λίμνη Μπλου» των εκδόσεων ΚΟΜΝΗΝΟΣ.

  • Η παρουσίαση γίνεται με αφορμή σειρά εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Γαλήνης, το τριήμερο 26-27-28 Μαΐου.
  • Στο πάνελ θα συμμετέχουν η συγγραφέας Κλειώ Ιερωνυμάκη, η νηπιαγωγός Κατερίνα Σκαντζάκη και ο θεολόγος Αντώνης Κουτεντάκης, υποψήφιος διδάκτορ Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.
  • Κουκλοθέατρο θα παίξει η ανιματέρ Κερασίτσα (Ελένη Τζωρτζάκη) και ορχηστρικά κομμάτια η Νεκταρία Δασκαλάκη κιθάρα, ο Εμμανουήλ Κακουλάκης μελόντικα και η Ιουλία Κουτάντου κιθάρα.
  • Θα προβληθούν δύο βίντεο σχετικά με τα παράξενα πλάσματα της θάλασσας.
  • Η Ελένη Τζωρτζακάκη θα κάνει face painting στα παιδιά που θα πάρουν το βιβλίο.
  • Την παρουσίαση και τον συντονισμό θα κάνει δημοσιογράφος Νίκος Παπανικολάου.

«Ο μικρούλης Μίκο και η λίμνη Μπλου», η παιδική ιστορία που έγραψε η Κρητικιά Κλειώ Ιερωνυμάκη, είναι μια ιστορία φιλίας, ανιδιοτέλει¬ας, που επιδιώκει να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν τη φύση και τα πλάσματά της, να τα προτρέψει να τη γνωρίσουν με ένα απλό αλλά ουσιαστικό τρόπο.

 

mesaralive.gr  26 May, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα