Τρεις Μεσαρίτες Ξιφομάχοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας

  15 December, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τρεις Μεσαρίτες Ξιφομάχοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας

Μια πολύ μεγάλη διοργάνωση διεξάγεται στο μέσα Δεκεμβρίου για πρώτη φορά στην Κρήτη! Πρόκειται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας που θα διεξαχθεί 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017 στο Ηράκλειο στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια.

Η Αθλητική Λέσχη Μεσσάρας συμμετέχει με 3 Αθλητές : Φουστανάκη Στέλιο ( ο οποίος συμμετέχει και στην  τετράδα της Εθνικής Ομάδας) ,Tσακιράκη Θοδωρή και Γρηγοριάδη Παύλο, ενώ ο  4ος Χατζηγεωργίου Νικόλας, αν και βρίσκεται στο τοπ είκοσι της Πανελλήνιας κατάταξης,  τελικά δεν θα συμμετάσχει λόγο ηλικιακού ορίου,  ωστόσο  θα έχει την ευκαιρία την ερχόμενη χρονιά! Είναι αξιοσημείωτο ότι στα πλαίσια του Παγκοσμίου  θα πραγματοποιηθεί και επίδειξη ξιφασκίας! Στο κάλεσμά της η ΑΛΜ αναφέρει «Σας προσκαλούμε να έρθετε να δείτε Αθλητές και αγώνες υψηλού επιπέδου και να γνωρίσετε από κοντά το άθλημα τις Ξιφασκίας .
Επίσης Ενημερώνουμε για την διεξαγωγή επίδειξης του ολυμπιακού αθλήματος της ξιφασκίας στους μαθητές του νομού Ηρακλείου στα πλαίσια της του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξιφασκίας 
Η επίδειξη θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 - 12:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Ηρακλείου "Δύο Αοράκια"».

 

  15 December, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα