Τους επιασαν με σχεδόν ένα κιλό κάνναβης!

mesaralive.gr  08 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τους επιασαν με σχεδόν ένα κιλό κάνναβης!

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν δύο άτομα κατηγορούμενα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Η  σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται. Κατασχέθηκαν περισσότερα από 900  γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ 

Συμφωνα με την Αστυνομία «συνελήφθησαν χθες (07.09.2018) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου 21χρονος ημεδαπός και 22 αλλοδαπός κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (07.09.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.
 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 22χρονος κατά το χρόνο που προμηθεύε ναρκωτικές ουσίες τον 21χρονο και συνελήφθησαν. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα δύο άτομα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 98 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, ακολούθησε έρευνα στην οικία του 22χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 850 γραμμάρια κάνναβης,  
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας»

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες  με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

 

mesaralive.gr  08 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα