Τουρισμός:Αντίστροφη μέτρηση και...πυρετός προετοιμασiών για το επικείμενο άνοιγμα

Πυρετώδεις προετοιμασίες στα ξενοδοχεία και τουριστικές περιοχές ενόψει του επικείμενου ανοίγματος του τουρισμού στα μέσα Μαΐου
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα του τουρισμού στις 15 Μαΐου, με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις για την υποδοχή των πρώτων τουριστών.
Στα μέσα Μαΐου θα ανοίξει περίπου το 20% των ξενοδοχείων ενώ μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία, δηλώνει ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης. Νίκος Χαλκιαδάκης.
Μέχρι στιγμής οι κρατήσεις είναι ελάχιστες, αντιθέτως οι περισσότερες κρατήσεις αφορούν τον μήνα Σεπτέμβριο.
Ο Μιχάλης Βλατάκης, Πρόεδρος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης,σε δηλώσεις στην κάμερα του ΚΡΗΤΗ TV αναφέρθηκε στο υψηλό κόστος του pcr test για τους ταξιδιώτες και στα μηνύματα για τα φετινή τουριστική σεζόν.
Να καθαριστούν άμεσα οι παραλίες από τα κάθε είδους σκουπίδια, τονίζουν από την πλευρά τους οι λουόμενοι.
Τη πεποίθηση τους ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη σε σχέση με τη περυσινή εκφράζουν ξενοδόχοι και επαγγελματίες.
Δείτε επίσης
- Όταν η Πρωτοχρονιά ήταν τον Σεπτέμβριο: Η άγνωστη ιστορία της βυζαντινής Ινδίκτου
- Mε μειωμένους λογαριασμούς ρεύματος «ποδαρικό» στο φθινόπωρο για τα νοικοκυριά
- Ράπτη: οι «Νταντάδες της Γειτονιάς» θα εφαρμόζονται από το φθινόπωρο
- Πρώην σύζυγοι και συνέταιροι «καρφώνουν» χιλιάδες πλούσιους στην Εφορία -Πάνω από 60.000 καταγγελίες
- Οι ελλείψεις φαρμάκων συνεχίζονται-Πότε θα «ομαλοποιηθεί» η κατάσταση στα φαρμακεία
Σχετικά άρθρα
- Οργανωμένο: Έφερναν χιλιάδες σφαίρες από την Αλβανία στην Κρήτη μέσα σε ειδική κρύπτη
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Κυριακή σε όλη την Κρήτη- πού απαγορεύεται ακόμα και η διέλευση
- Κρήτη: Αύξηση στα περιστατικά βίας κατά παιδιών-γυναικών το πρώτο τρίμηνο του 2025
- Ο «χάρτης» του ΕΝΦΙΑ - Τι δείχνουν τα στοιχεία για Κρήτη
- Αφρικανική σκόνη και γύρη στην ατμόσφαιρα