Του έκοψαν 25 ελαιόδεντρα για μια…. παρατήρηση
Δεν πίστευε στα μάτια του Μεσαρίτης, που πηγαίνοντας στο ελαιόφυτό του, βρήκε τα ελαιόδεντρα κομμένα…
Μια απίστευτη δολιοφθορά που προξένησε άγνωστος ή άγνωστοι – αν και κάπου πάει το μυαλό του- κόβοντας 25 ελαιόδεντρα. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο παθών , μιλάνε από μόνες τους… Ο άνθρωπος συνοδεύει την ανάρτησή του με ένα «ευχαριστήριο»….
«Ευχαριστώ τον Κτηνοτρόφο γιατί ενώ ήμουν εκεί έβαλε τα πρόβατα. Και του έκανα παρατήρηση κι αυτός μου το ανταπόδωσε κόβοντας 25 ελαιόδεντρα. Τα συμπεράσματα δικά σας».
Απ΄ότι φαίνεται ο άνθρωπος εκτιμά πως πλήρωσε «ακριβά» την παρατήρηση που έκανε σε κτηνοτρόφο όταν τα ζώα του μπήκαν μέσα στο ελαιόφυτο, όταν ο ελαιοκαλλιεργητής μάζευε τις ελιές του πριν περίπου ένα μήνα….




Δείτε επίσης
- «Το Μέλλον» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
- A1 EΠΣΗ: Χτίζει σερί ο ΑΟΤ-Τα αποτελέσματα της Κυριακής
- Μεσαρα: Σημαντική εκδήλωση για τις σύγχρονες τεχνολογίες στην αγροτική παραγωγή
- Bορίζια: Σήμερα η απόφαση για την τύχη του 23χρονου
- Πώς φτάσαμε στην δημιουργία της ίδρυσης Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μεσαράς





