Τοποθέτηση του κ. Νίκου Παπουτσάκη για το ζήτημα των απορριμματοφόρων!

mesaralive.gr  07 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τοποθέτηση του κ. Νίκου Παπουτσάκη για το ζήτημα των απορριμματοφόρων!

φωτο:mesaralive.gr

Το μείζον θέμα των απορριμμάτων θέλησε να θίξει ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Παπουτσάκης, μιλώντας στο mesaralive.gr…

Η αλήθεια είναι μια, οι κάδοι από άκρη σε άκρη και σε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά… Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι !

Η κατάσταση είναι τέτοια που πλέον οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, αλλά και διάφοροι φορείς δίνουν προμήθεια για την αγορά βενζίνης ούτως ώστε να γίνεται αποκομιδή των σκουπιδιών!

O κ. Παπουτσάκης αναφερόμενος κυρίως για τη Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου τόνισε τα εξής:

“Η Δ.Ε. Τυμπακίου έχει τρία απορριμματοφόρα. Για να δουλέψουν χρειάζεται προσωπικό, το οποίο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καθώς περιμένουν προσλήψεις από το ΕΣΠΑ μέσω Κοινωφελούς εργασίας.

Μεγάλος βραχνά αποτελεί ο μη προϋπολογισμός, ωστόσο είχε λυθεί προσωρινά το πρόβλημα και στις τρεις Δ.Ε. Τυμπακίου, Μοιρών, Ζαρού με συμβάσεις τις τάξεως των 15.000 ευρώ.

Τώρα λόγω της υπάρχουσας κατάστασης στη χώρα και των capital controlls, η σύμβαση δεν έχει ισχύ διότι όλοι οι πρατηριούχοι παρέχουν καύσιμο μόνο με ρευστό χρήμα, που σημαίνει αδυναμία αγοράς καυσίμων. Η κατάσταση είναι τραγική και δεν μας ευχαριστεί καθόλου!

Ο κόσμος στέκεται στο πρόβλημα, όμως είναι απελπιστικό… Γιατί; Γιατί οι Δημότες πληρώνοντας τα τέλη για το Δήμο έχουν και την απαίτηση βασικές λειτουργίες να γίνονται σωστά και εγκαίρως!”

 

mesaralive.gr  07 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα