Τον Σεπτέμβριο η δίκη των “3” για το φονικό με τις μαγκούρες στο Αντισκάρι

Σε περίπου 8 μήνες από σήμερα θα διεξαχθεί τελικά το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για την υπόθεση δολοφονίας του 51χρονου Κώστα Προβιδάκη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, τον Μάρτιο του 2014, στο Αντισκάρι της Μεσαράς.
Η δίκη επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο. Ωστόσο, η Έδρα ανέβαλε τελικά την εκδίκαση της υπόθεσης για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου του 2019. Σημειώνεται ότι η αναβολή δόθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου πολιτικής αγωγής (σ.σ. της οικογένειας του αδικοχαμένου Προβιδάκη).
Υπενθυμίζεται ότι για το φρικτό φονικό έχουν καταδικαστεί σε ποινές ισόβιας κάθειρξης 3 Κρητικοί: Πρόκειται για δύο αδελφούς από το Αντισκάρι, ηλικίας 38 και 29 ετών, καθώς κι έναν 31χρονο από τη Γέργερη, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου τον Μάιο του 2015.
Δείτε επίσης
- Δίκτυο Συλλόγων Μεσααάς: 15η Διοργάνωση Γευσιγνωσίας στις Σταβιές
- Αντίστροφη μέτρηση για τον 9ο Αγώνα “Festos Run”
- Nέα δράση αιμοδοσίας στο Τυμπάκι
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά σήμερα Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσαράς σήμερα Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου