“Το τέλειο πιάτο: Συνταγή για λαχταριστή μανιταρόπιτα.”
Υλικά
Για τη γέμιση
2 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
500 γρ. μανιτάρια σε λεπτές φέτες
1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά σε φέτες
ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
τραχανάς νηστίσιμος (ή μισοβρασμένο ρύζι) μοσχοκάρυδο 425 γρ.
Για τη ζύμη
αλεύρι γοχ 75 γρ. κίτρινο
σταρένιο αλεύρι
αλάτι
260 γρ. Νερό (+, - 30)
2 κ.γ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ξύδι κορν φλάουρ
1 κ.σ. άνηθο νερό σουσάμι
Δείτε επίσης
- Ποιος είναι ο καλύτερος προγνωστικός δείκτης καρδιαγγειακού κινδύνου; 3 ειδικοί απαντούν
- Με το «Ας κρατήσουν οι χοροί…» η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον Διονύση Σαββόπουλο
- Τα κλασικά φουρνιστά λαζάνια με κιμά και ρευστή μπεσαμέλ
- Τέσσερα χρόνια χωρίς την Φώφη Γεννηματά - Ν. Ανδρουλάκης: Συνεχίζουμε στο δρόμο που χάραξε
- Σε 15 νομούς της Ελλάδας καταγράφηκαν περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις για περισσότερα από 41 έτη





