“Το τέλειο πιάτο: Συνταγή για λαχταριστή μανιταρόπιτα.”
Υλικά
Για τη γέμιση
2 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
500 γρ. μανιτάρια σε λεπτές φέτες
1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά σε φέτες
ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
τραχανάς νηστίσιμος (ή μισοβρασμένο ρύζι) μοσχοκάρυδο 425 γρ.
Για τη ζύμη
αλεύρι γοχ 75 γρ. κίτρινο
σταρένιο αλεύρι
αλάτι
260 γρ. Νερό (+, - 30)
2 κ.γ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ξύδι κορν φλάουρ
1 κ.σ. άνηθο νερό σουσάμι