Το πρόγραμμα των συναυλιών της χορωδίας του ΠΣ Βώρων

mesaralive.gr  10 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Το πρόγραμμα των συναυλιών της χορωδίας του ΠΣ Βώρων

Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη από το Μαθητικό Φεστιβάλ της Γόρτυνας το πρόγραμμα των συναυλιών της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Βώρων καθώς και το πρόγραμμα των συναυλιών όλων των μουσικών οργάνωση που μαθαίνουν τα παιδιά και οι ενήλικες στο σύλλογο.

Το πρόγραμμα μέχρι τον Σεπτέμβριο έχει ως εξής:
 

1. Τετάρτη 13 Ιουνίου: Συμμετοχή των Χορωδών του Νότου στο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Γόρτυνας ( Τμήμα Παιδικό-Εφηβικό-Ενηλίκων) με Διευθυντή Χορωδίας: Σφακιανάκη Άρη (Στον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας)

Δευτέρα 18 Ιουνίου: Συναυλία των μουσικών μαθητών μας στα όργανα: κιθάρα-λαούτο-λύρα- μαντολίνο-μπάσο. (Στον εκθεσιακό χώρο στους Βώρους).

2. Τετάρτη 20 Ιουνίου: Συναυλία όλων των τμημάτων των Χορωδών του Νότου. ( εκθεσιακό χώρο στους Βώρους).

3. Σάββατο 30 Ιουνίου : Συναυλία-Γιορτή του τμήματος της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας σε συνεργασία με τον ερευνητή κ. Γκάρεθ Όουενς για τον εορτασμό των 10 ετών της έρευνάς του και των 110 ετών της εύρεσης του Δίσκου της Φαιστού: Η αποκρυπτογράφηση και η σημασία του Δίσκου. (Στον χώρο της Παιδικής Χαράς στους Βώρους).

4. Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου: Συναυλία στο Αλσύλλιο Κούλε στις Μοίρες.

5. Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018: Συναυλία στο Ζαρό ( Τμήμα Παιδικό-Εφηβικό-Ενηλίκων)

6. Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018: Συναυλία στο θέατρο της Αγίας Γαλήνης «Δαίδαλος και Ίκαρος». ( Τμήμα Παιδικό-Εφηβικό-Ενηλίκων)

 

mesaralive.gr  10 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα