Το mesaralive.gr στην αυτοψία του Δέδε στο έργο του δρόμου Ηράκλειο-Μεσαρά. Πότε θα είναι έτοιμο!

mesaralive.gr  10 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Το mesaralive.gr στην αυτοψία του Δέδε στο έργο του δρόμου Ηράκλειο-Μεσαρά. Πότε θα είναι έτοιμο!

Στο εργοτάξιο του δρόμου Ηράκλειο - Μεσαρά βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων και από το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη

Ο κ. Δέδες απο το αεροδρομιο Ηρακλειου, στο οποίο αφίχθη, επισκέφθηκε κατευθείαν το εργοτάξιο, απόδειξη ότι η παράδοση του είναι μέσα στις προτεραιότητες της κυβέρνησης. Είναι ένα έργο πολύπαθο, το οποίο όπως είπε ο ίδιος ο Γ Γραμματέας, πρέπει και θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Σύμφωνα με τον κ. Δέδε οι εργασίες προχωρούν κανονικά και μέσα στα χρονοδιαγράμματα. Αν δεν προκύψει κάτι το συγκλονιστικό, τότε το έργο θα είναι έτοιμο να δοθεί στους πολίτες στις 23 Μάρτη!

Στο πλευρό του βέβαια ήταν υπηρεσιακοί παράγοντες, ανάμεσα τους και ο Πρόεδρος του ΟΑΚ Φώτης Καζάσης. Για το θέμα μίλησε και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σωκρατης Βαρδάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του στο mesaralive.gr είπε ότι το έργο προχωράει με πολύ καλό ρυθμό. «Τα όποια προβληματα ξεπεράστηκαν και πλέον, όλα δείχνουν πως το έργο θα παραδοθεί το Μάρτη του 2019», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο κ. Δεδες θα μετάσχει σήμερα και αύριο σε επαφές και συναντήσεις με κομματικά στελέχη, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

mesaralive.gr  10 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα