Το Μαλεβίζι και η «θερμή» υποδοχή στον Ανδρέα Στρατάκη

Για δεύτερη μέρα, ο κ. Ανδρέας Στρατάκης, υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία, συνεχίζει την περιοδεία του στον τόπο καταγωγής του, στον οποίο ζει και δραστηριοποιείται ο ίδιος και η οικογένεια του, το Μαλεβίζι.
Ο κ. Στρατάκης, επισκέπτεται σήμερα το Φόδελε, την Αγία Πελαγία, τα Καλέσσα, τις Κορφές, το Λουτράκι και το Σάρχο. Ενώ το απόγευμα θα μεταβεί σε Τσαλικάκι, Αμμουδάρα και Γάζι.
Στη διάρκεια και των επισκέψεων του ο κ. Στρατάκης έχει επαφές με τους συνδημότες του, με επιχειρηματίες, τους προέδρους των Κοινοτήτων, εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και αγροτικούς φορείς, ενώ η παρουσία του σε κάθε χωριό τυγχάνει «θερμής» υποδοχής από τους συμπολίτες του!
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις συναντήσεις και τις επαφές του με τον κόσμο, δεν είναι λίγες οι στιγμές χαράς, με τους πολίτες να εκφράζουν την εκτίμηση τους στον υποψήφιο Βουλευτή και τον ίδιο να νιώθει την αγάπη τους στο πρόσωπο του.
Δείτε επίσης
- MATALA BEACH FESTIVAL 2025 στις 4-6 Ιουλίου
- Πολύ υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη - νέο κύμα από βδομάδα
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Γόρτυνας σήμερα Σάββατο 10 Μαΐου
- Αιμοδοσία στις Μοίρες από τον ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»
- Μητσοτάκης στο Φράγμα Πλακιώτισσας: «Έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για δημοπράτηση δικτύων»