Το Maestro μπήκε στο παγκόσμιο top 10 του Netflix - Σαρώνει η ελληνική σειρά

https://www.reader.gr/  29 May, 2024 ΑΡΘΡΑ
Το Maestro μπήκε στο παγκόσμιο top 10 του Netflix - Σαρώνει η ελληνική σειρά

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη στιγμή της προβολής της. Η σειρά προβάλλεται και στο Netflix και βρίσκεται στο παγκόσμιο top 10 της πλατφόρμας στη λίστα με τις μη αγγλόφωνες σειρές. Η σειρά βρίσκεται στη 10η θέση για την εβδομάδα 20-26 Μαΐου.

Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:40 στο Mega. Στο 3ο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Metatravma», ο Ορέστης έχει βρει στο Ωδείο ένα μέρος όπου καταφέρνει να ξεπερνάει το τραύμα που του άφησε αυτό που έζησε στο νησί.

Η άφιξη του παιδιού, του δίνει νέο ρόλο στη ζωή, που όμως παλεύει να διαχειριστεί ενώ η Αλεξάνδρα βιώνει επιλόχεια κατάθλιψη και βασανίζεται από τις φοβίες της. Το μωρό αυτό αλλάζει τις δυναμικές στη σχέση τους και φανερώνει όλες τις αδυναμίες που μπορεί να έχει αυτή. Ο έρωτας του Ορέστη για την Κλέλια δεν έχει σβήσει, όμως είναι αδύνατον και για τους δυο να κάνουν κάτι γι' αυτό.

Η συνάντηση τους θα ξεκαθαρίσει την ανάγκη και των δύο να προχωρήσουν. Όλοι οι ήρωες, ο καθένας με τον τρόπο του, βιώνουν αυτήν τη μετατραυματική εμπειρία και όλοι προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να την ξεπεράσουν. Χωρίς επιτυχία. Ο φόβος ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί το πτώμα του Χαράλαμπου καθορίζει κάθε τους κίνηση.

Maestro: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (30/5)

 

https://www.reader.gr/  29 May, 2024 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα