Το απόλυτο racing game έχει κρητική υπογραφή!

  02 January, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Το απόλυτο racing game έχει κρητική υπογραφή!

Άφησε τις λέξεις και έπιασε ... τιμόνι ο Φάνης Κουρτικάκης!

Συνδύασε την προηγούμενη δουλειά του με την τωρινή και το αποτέλεσμα είναι ... παιχνίδι! Ο Φάνης Κουρτικάκης, πρώην μηχανικός αυτοκινήτων και τα τελευταία χρόνια προγραμματιστής, μετά τις "7 Λέξεις" και άλλα επιτυχημένα παιχνίδια, επιστρέφει με ένα παιχνίδι  που χρειάστηκε μεγάλο διάστημα για να ολοκληρωθεί. 

Το παιχνίδι λέγεται Resurrection Garage The Game, είναι ένα racing game και είναι δωρεάν για όλους! Μάλιστα σκαρφάλωσε και στην πρώτη θέση στα downloads στο Google Play ανάμεσα σε όλα τα παιχνίδια, σε όλες τις κατηγορίες!

"Μετά το 7 Λέξεις ήθελα να φτιάξω ένα παιχνίδι που θα συνδυάζει την προηγούμενη μου δουλειά (μηχανικός αυτοκινήτων) με την τωρινή (προγραμματιστής). Άλλωστε αν δεν είχα γνωρίσει την γυναίκα μου μάλλον ακόμα στο συνεργείο θα δούλευα . Είναι μια δουλειά μου αρέσει πολύ!" - λέει ο Φάνης, και ανατρέχει μία διετία πριν, όταν ξεκίνησε το συγκεκριμένο project. "Αρχικά πίστευα ότι θα τελείωνα μέσα σε 2-3 μήνες αλλά τελικά ήταν ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ. Έγραφα όλο τον κώδικα μόνος μου και τον άλλαζα διαρκώς για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα" - εξηγεί. Ίσως και το γεγονός ότι αφιέρωσε τόσο χρόνο, έμπνευση και ενέργεια να είναι και οι λόγοι που εκτόξευσαν το παιχνίδι στις προτιμήσεις του κοινού. 

"Είναι απίστευτο επίτευγμα και δεν νομίζω να το έχουν καταφέρει πάνω από 1-2 άλλα ελληνικά παιχνίδια στο παρελθόν (και αυτό πριν αρκετά χρόνια). Τα παιχνίδια που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις έχουν προϋπολογισμό δεκάδες χιλιάδες ευρώ τόσο για την δημιουργία όσο και για την προώθησή τους!" - αναφέρει ο Φάνης Κουρτικάκης.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Κρητικός προγραμματιστής δεν ήταν μόνος. Εκτός από τη γυναίκα του που είναι η μεγαλύτερη fan του και καθώς φαίνεται και η πιο αυστηρή κριτής του, είχε "βοήθεια" και καθοδήγηση και από ... τα βόρεια! Ο Φάνης από την Κρήτη στους ... κώδικες και ο Αλέξανδρος Κανιόγλου από τη Θεσσαλονίκη στο ... γκαράζ αυτοκινήτων, ένωσαν τις δυνάμεις τους για το παιχνίδι αυτό. 

"Resurrection Garage δεν είναι μόνο ο τίτλος του παιχνιδιού αλλά και αληθινό γκαράζ με κανάλι στο YouTube! Είναι μια ομάδα εξαιρετικών ατόμων που κάνουν το χόμπι τους! Ασχολούνται με τα αυτοκίνητα! Όταν έφτιαχνα το παιχνίδι σκεφτόμουν ότι για να αντιμετωπίσω τις ξένες παραγωγές πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό. Για αυτό επικοινώνησα με τον Αλέξανδρο (μπροστάρη του καναλιού) και συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε! Έτσι όλα τα πρόσωπα και οι ατάκες που θα δει κανείς στο παιχνίδι είναι πραγματικά! Προφανώς ήταν κίνηση ματ και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε!" - εξιστορεί ο Φάνης Κουρτικάκης, αποδεικνύοντας ότι με τη συνεργασία ... όλα είναι εφικτά. "Εγώ από την Ηράκλειο και ο Αλέξανδρος από την Θεσσαλονίκη είμαστε το ζωντανό παράδειγμα!" καταλήγει ο ίδιος!

 

Για Android "κατεβάζετε" το Resurrection Garage από το Google Play Store (ΕΔΩ) και για iOS από το App Store (ΕΔΩ)

 

  02 January, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα