Το αποχετευτικό «περιμένουν» οι λακκούβες στο Πετροκεφάλι

Φωτο: youtube.com
Παράπονα έκαναν στο mesaralive.gr διερχόμενοι οδηγοί που περνούν καθημερινά μέσα από το Πετροκεφάλι.
Ο λόγος, οι λακκούβες που υπάρχουν μέσα στο χωριό, στο δρόμο που διέρχεται από κατάστημα επίπλων σε δρόμο κάθετο του κεντρικού ο οποίος οδηγεί προς την περιοχή «Δροσουλίτης».
«Περνάμε από εκεί καθημερινά για να πάμε στη δουλειά μας, ωστόσο στις δυο τρεις μικρές στροφές, υπάρχουν λακκούβες από παλαιότερο έργο και κοντεύουμε να σπάσουμε τα αυτοκίνητά μας.
Πότε θα το φτιάξουν επιτέλους;» αναφέρουν οι αναγνώστες μας.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Πετροκεφαλίου, κ. Μανώλη Κανακαράκη, ο ίδιος μας είπε ότι στο σημείο υπάρχουν κάποιες λακκούβες, ωστόσο αναμένεται να περάσουν από εκεί τα δίκτυα του αποχετευτικού που κατασκευάζεται τώρα στο χωριό.
«Τώρα σκάβεται ο δρόμος προς το σχολείο και μετά από το σημείο που υπάρχουν οι λακκούβες θα περάσει το αποχετευτικό.Να κάνουν λίγη υπομονή οι οδηγοί, αφού σύντομα στο σημείο θα υπάρξουν εκσκαφές και τότε θα το φτιάξουμε μια και καλή» λέει ο πρόεδρος.
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Πηνελόπης Κουρτζή - Το Κορίτσι της Παραλίας
- Το φαινόμενο στις Βούτες «ξυπνά» την αγωνία στο Μαγαρικάρι
- Πρόσκληση σε εκδήλωση μνήμης από τον Δ. Φαιστού και τον ΠΣ Μαγαρικαρίου
- Ζαρός: Σύλληψη πατέρα και γιου για μπαλωθιές σε γλέντι
- Δήμος Φαιστού: Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με αφορμή το τέλος της σειρας ” Η Παραλία”