Tίτος Κουτεντάκης: Ντεμπόυτο στη Super League για τον ταλαντούχο Τυμπακιανό Ποδοσφαιριστή

  19 August, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Tίτος Κουτεντάκης: Ντεμπόυτο στη Super League για τον ταλαντούχο Τυμπακιανό Ποδοσφαιριστή

Μπορεί ο ΟΦΗ να μην κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της Super League με την ΑΕΚ, ωστόσο η σημερινή ημέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Τίτου Κουτεντάκη.

Ο μεσσαρίτης άσος πήρε την ευκαιρία από τον Τραϊανό Δέλλα και πέρασε σαν αλλαγή στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, παίρνοντας έτσι την πρώτη του συμμετοχή σε επίπεδο Super League, αλλά κάνοντας παράλληλα το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του

«Θα προτιμούσα να συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα το ντεμπούτο μου»

Μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση, ο Τίτος Κουτεντάκης, σχολίασε το ντεμπούτο του στην Super League.

Αρχικά, για το ντεμπούτο του, τόνισε: «νιώθω χαρούμενος, είμαι δύο χρόνια στην ομάδα, πήρα τα πρώτα μου αγωνιστικά λεπτά. Θα προτιμούσα να συνδυαζόντουσαν με θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ερωτηθείς για τους συμπαίκτες του και τη δουλειά με τον Τραϊανό Δέλλα, πρόσθεσε: «επέστρεψα μετά από κάποια χρόνια στην ομάδα, οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε όπως και ο προπονητής. Ευχαριστώ τον κ. Δέλλα για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξεκινήσω ουσιαστικά τη καριέρα μου στην Α Εθνική. Ο κύριος Δέλλας, κάνει πολύ καλή δουλειά, έρχονται και παιδιά από την ακαδημία, κάνουν όλοι το καλύτερο για να μας κάνουν καλύτερους ποδοσφαιριστές».

 

  19 August, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα