Tι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα-Aναλυτική πρόγνωση

  12 March, 2024 ΑΡΘΡΑ
Tι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα-Aναλυτική πρόγνωση

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα «με βροχές - καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, ενώ η αφρικανική σκόνη σιγά σιγά θα αρχίσει να περιορίζεται προς τα ανατολικότερα και νοτιότερα γεωγραφικά διαμερίσματα» ανέφερε ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Πού θα βρέξει

Αναλυτικά, σήμερα, «σε αρκετά γεωγραφικά διαμερίσματά οι συννεφιές θα εναλλάσσονται με την ηλιοφάνεια ενώ θα υπάρξουν και τοπικές βροχές ιδιαίτερα προς τα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία παραμένει βέβαια σε υψηλά επίπεδα κοντά στους 18-19 βαθμούς ενώ τις πιο υψηλές τις αναμένουμε στα ανατολικά ηπειρωτικά διαμερίσματα» τόνισε ο κ. Μαρουσάκης. 

Ο καιρός τις επόμενες ήμερες

Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη: «Διατηρείται ο άστατος καιρός και το επόμενο διήμερο με την πιο άστατη καιρικά ημέρα να είναι η Πέμπτη.

Από Παρασκευή και στη συνέχεια ο καιρός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ήπιος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να βγουν μπόρες - καταιγίδες το απόγευμα με έμφαση τον ηπειρωτικό κορμό.

Επομένως το τριήμερο - τετραήμερο της Καθαράς Δευτέρας δε φαίνεται να προβληματίζουν οι καιρικές συνθήκες τόσο στην έξοδο αλλά και την είσοδο των εκδομέων ή και για όσους μείνουν στα μεγάλα αστικά κέντρα».

 

  12 March, 2024 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα