Τι καιρό θα έχουμε έως τη Δευτέρα του Πάσχα
Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν έως τη Δευτέρα του Πάσχα, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις τοπικού χαρακτήρα, αναμένονται τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους στα βόρεια θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει τη Δευτέρα του Πάσχα στα βόρεια ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο έως το Μ. Σάββατο, οπότε θα φτάσει κατά τόπους τους 24-25 βαθμούς, ενώ στη συνέχεια δεν θα μεταβληθεί σημαντικά.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ. Ενίσχυσή τους αναμένεται τη Δευτέρα του Πάσχα, οπότε στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.
Δείτε επίσης
- Ένας νεκρός από τροχαίο στα Καπαριανά
- Δήμος Γόρτυνας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
- Ο Δήμαρχος Φαιστού στο Gortys Forum 2025 – Διάλογος για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και το μέλλον
- Φόλες στον Σίβα εντόπισαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι
- Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Φαιστού





